Adfunding
Woning en Tuin

De juiste dozen voor jouw verhuizing

 

Uw verhuizing uit handen geven aan een verhuisbedrijf kan spannend zijn, echter is het hierom van belang dat u uitgebreid onderzoek doet. Is het verhuisbedrijf dat u kiest aangesloten bij Erkend Verhuizers en hebben ze wel de juiste vakmensen in dienst? Ervaring en juist gebruik van apparatuur speelt hierin een grote rol. Na het selecteren van het verhuisbedrijf moet u nog nadenken over het aanschaffen dan verhuisdozen en heeft u wellicht extra opslagruimte nodig. Om u alvast een eind in de juiste richting te helpen hebben we voor u alvast wat onderzoek gedaan.

Wel verhuisbedrijf is geschikt? 

Wanneer een verhuisbedrijf geschikt is kan voor iedereen verschillend zijn. Echter is het van belang dat het verhuisbedrijf aangesloten is bij de organisatie Erkende Verhuizers. Wanneer het bedrijf is aangesloten bij deze organisatie bent u goed verzekerd en wordt uw verhuizing uitgevoerd door ervaren vakmensen. Oomen Verhuizers is een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij deze organisatie en beschikt alleen over het beste materieel en enthousiaste erkende vakmensen.

 

Welke dozen moet ik kopen?

Niet elke doos is hetzelfde, een verhuisdoos van de bouwmarkt zal bijvoorbeeld sneller scheuren. Kiest voor verhuisdozen van dubbelgolf karton en een automatische boden, je hebt dan geen tape nodig op de doos te sluiten. Een laadgewicht van minimaal 50 kg en een stapelwaarde van 200 kilo maakt een verhuisdoos sterk genoeg voor jouw verhuizing. Koop hier geschikte dozen voor jouw verhuiuzing.

 

Waar moet ik mijn spullen opslaan? 

Flexiebel opslaan doet u bij Oomen Opslag. Dit is het enige opslagcentrum waar uw opslagruimte naar u toekomt. Laadt op eigen tempo uw inboedel in de opslagruimte waarna deze wordt opgeslagen in het veiligste opslagcentrum ter wereld. 

 

https://verhuisdozen.store/

Gerelateerde artikelen

Een mooie en functionele daktuin aanleggen

Huis zelf verkopen

Kies je voor een standaard veranda of voor een op maat gemaakte veranda?