Adfunding
Image default
Woning en Tuin

Huis zelf verkopen

Zelf je huis verkopen scheelt enkele duizenden euro’s aan makelaarskosten. Maar er is meer, want je bepaalt zelf aan wie, wanneer en tegen welke prijs je verkoopt. Hoe verkoop ik mijn huis dan zelf? Dat is een vraag die veel verkopers bezighoudt. Het is iets waar nog niet zoveel over te vinden is. Hier zijn verschillende methoden voor. Het belangrijkste is wel, dat je de verkoop zo snel mogelijk afhandelt. Je wilt immers niet maandenlang over de verkoop doen, en dit is ook ons streven. 

zelf je huis verkopen is een logische gedachte. Makelaarskosten stijgen met het jaar en je legt dan ook al snel €4000,- neer in de tijd van nu. Je bent dus ruim €4000,- kwijt aan het bekostigen van zo’n makelaar, en dit is iets waar mensen tegenwoordig alternatieven voor zoeken. Makelaars zullen je dit nooit adviseren. Zij lopen hier kosten mis, maar ook zij weten dat je huis verkopen een stuk eenvoudiger en goedkoper kan. Nu weten mensen vaak niet hoe ze beginnen aan hun huis zelf verkopen. Wij van Zelfwoonhuisverkopen kunnen je hier verder bij helpen. 

Als voorbeeld kunnen we je alvast vertellen dat je je huis het beste verkoopt door dit tegen zo laag mogelijke kosten te doen. De kans op verkoop wordt daarmee velen malen groter. Wij zorgen voor een goede begeleiding van de verkoopprijs, maar ook bij alle andere zaken eromheen. Je kunt je huis namelijk naast een particulier, ook aan een belegger of investeerder verkopen. Zelfwoonhuisverkopen bemiddelt tussen verkoper en belegger. We beschikken over een ruim opgebouwd netwerk van beleggers en investeerders en nemen dan de hele verkoop op onze rekening. Dit levert hetzelfde of misschien wel meer op. Wij zijn bekend met de markt en weten wanneer toe te springen.  

Geïnteresseerd geraakt? Vraag vooraf naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. 

https://www.economy.nl/