Adfunding
Image default
Verbouwen

Voor boekendozen en verhuisdozen naar verhuisdozen.store

Kies de juiste verhuisdozen!

Wij van verhuisdozen.store krijgen regelmatig de vraag welke verhuisdozen het meest geschikt zijn. Wij zijn van mening dat de beste dozen dubbel golfkarton hebben. Dubbel golf heeft namelijk een betere schokwerende werking en een groter draagvermogen.

Plak dozen? Autolock dozen? Vouwdozen?

Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet of je moet kiezen tussen plak, autolock of vouwdozen? Erkende Verhuizers kiezen vaak voor de welbekende autolockdozen. Het voordeel van deze dozen is dat je ze in één seconde open klapt zonder dat je hoeft te vouwen en zonder dat er tape bij komt kijken. Dit omschrijft meteen het grootste voordeel van de autolock verhuisdoos, namelijk het gebruiksgemak.

Zelf met tape aan de slag

Onze plakdozen vergen iets meer tijd dan je wellicht gewend bent, maar zijn wat voordeliger in prijs. Plakdozen over het algemeen voordeliger dan de vouwdozen en autolockdozen. Kwa stevigheid en draagvermogen doen ze niet onder voor de autolockdozen. Vergeet geen tape mee te bestellen en let op dat je geen duurdere doos koopt voor een veel hoger draagvermogen want 50 kg is zwaar zat, en 100 kg is toch niet tilbaar. 

Zelf vouwen

Een vouwdoos heeft een dubbele golfbodem wat voordelig is omdat de bodem zodoende extra stevig is. Het enige nadeel is dat de dozen plat wat meer ruimte innemen dan de standaard autolockdozen. Je auto dient groot genoeg te zijn om ze plat te vervoeren na de verhuizing. 

Extra stevige, tilbare dozen

Tot slot het verschil met een boekendoos en een verhuisdoos. Boekendozen zijn wat kleiner van formaat, maar hebben vaak wel hetzelfde grote draagvermogen. Omdat boeken vaak zwaar zijn en je er snel teveel in een gewone doos stopt, is het gevolg dat de doos scheurt of onmogelijk te tillen is. Daarom is de boekendoos uiterst geschikt voor zware spullen of wanneer je niet te zwaar kan of wilt tillen. Boekendozen worden ook vaak gebruikt voor breekbaar servies.

https://verhuisdozen.store/