Adfunding
Image default
Beauty en verzorging

Een HydraFacial behandeling geeft snel resultaat

Wilt u dat de huid van uw gezicht er schoner, gezonder en stralender uitziet? Bent u op zoek naar een behandeling die snel resultaat geeft? Dan is de HydraFacial behandeling helemaal iets voor u. Zoekt u een goede kliniek in Den Haag waar u deze behandeling kunt laten uitvoeren? Voor een  HydraFacial in Den Haag kunt u terecht bij de goed aangeschreven Van Lennep Kliniek. Met meerdere huidtherapeuten, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen is dit een adres waar zeer veel kennis over de huid in huis is.

Wat gebeurt er met uw huid tijdens een HydraFacial behandeling? De behandeling bestaat uit drie stappen waarbij de huid allereerst gereinigd, daarna gehydrateerd en als laatste beschermd wordt. Deze relatief nieuwe behandeling doen de artsen en therapeuten bij Van Lennep Kliniek versteld staan. De verhalen over HydraFacial waren al zeer mooi, de resultaten die in de kliniek na een behandeling worden gezien overtreffen werkelijk alles. Naast de waanzinnige resultaten die HydraFacial geeft, is een behandeling ook nog eens pijnloos, zonder irritatie, zonder vervelling en geschikt voor vrouwen en mannen.

Waarbij is een HydraFacial behandeling effectief? Dit zetten we voor u op een rijtje:

  • Bij verkleuringen of pigmentvlekken. Dode huidcellen worden verwijderd door de peeling. Op hetzelfde moment wordt celdeling van de eigen huid geactiveerd. Pigmentvlekken en verkleuringen van de huid zullen hierdoor geleidelijk verminderen.
  • Bij fijne lijntjes of rimpels. De behandeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Daarnaast vullen natuurlijke peptiden en hyaluronzuur de rimpels met vocht op.
  • Bij grove poriën, acne of acnelittekens. Door de behandeling worden poriën gezuiverd waardoor de huid rustiger wordt en zich kan gaan herstellen. Ontstekingen, verstoppingen, roodheid en irritatie zal sterk verminderen.
  • Bij een vale teint of slappe huid. Door sterke antioxidanten  maakt de huid collageen en elastine aan. Hierdoor wordt de huid stralender, jeugdiger en strakker.

Bij Van Lennep Kliniek wordt je de beste versie van jezelf

Bij Van Lennep Kliniek kunt u, naast de HydraFacial behandeling, terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, rimpelbehandelingen, plastische chirurgie, huidproblemen, Botox en filler in Den Haag. Naast twee prachtige vestigingen in Den Haag heeft Van Lennep Kliniek ook een mooie vestiging in Oegstgeest.  

https://www.vanlennepkliniek.nl/