Adfunding
Image default
Verbouwen

Zo wordt jouw gevel opgeknapt

Wanneer jouw pand nodig aan vervanging toe is, dan is een goede gevelrenovatie Den Haag misschien wel een gepaste oplossing voor jou. Vooral wanneer je zelf al een tijdje rondloopt met een probleem dat je eigenlijk zelf niet kunt oplossen, is het handig om hulp in te schakelen van ervaren vakspecialisten. Zij kunnen online contact met jou opnemen en bij aankomst kijken naar de staat van jouw gevel. Vervolgens doen zij jou een aanbod en als je hier mee akkoord gaat, kunnen zij jouw gevel gaan reinigen. Denk bijvoorbeeld aan klussen als het stralen van de muur, maar ook aan het reinigen van de schoorsteen.

Je schoorsteen laten renoveren of reinigen

Als je denkt aan het reinigen van je gevel, dan is het reinigen van de schoorsteen niet iets waar je gelijk aan zult denken. Toch behoort deze dienst ook in het pakket van reinigingsbedrijven en zij helpen hier veel mensen mee. Een schoorsteen kan namelijk al snel in kwaliteit afnemen en dient daarom regelmatig bijgewerkt te worden. Bij contact kan een bedrijf jouw schoorsteen inspecteren en na afspraak overgaan tot het reinigen of renoveren van de schoorsteen. Tevens zullen zij de schoorsteen dan impregneren, wat inhoudt dat zij er een beschermlaag op toepassen, die goed beschermt tegen vuil en schimmels.

Dit houdt een betonreparatie in

Een andere vorm van renovatie is het uitvoeren van een betonrenovatie. Er zijn namelijk allerlei redenen die ertoe leiden om hulp in te schakelen om een betonnen constructie te laten reinigen of repareren. Veel mensen krijgen te maken met scheuren in hun beton en dit kan logischerwijs allerlei gevaarlijke gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan instortingsgevaar wanneer een constructie grotendeels gebaseerd is op betonnen funderingen. Daarom kan een bedrijf jou helpen om het beton te repareren, zodat dit weer stevig staat en jij je geen zorgen meer hoeft te maken om scheuren.