Adfunding
Image default
Kinderen

Maxime verstappen van de toekomst?

Maak stoere meiden van nu blij met bestuurbare auto’s! Echt niet alleen jongens worden blij van een gave raceauto. Ook meiden kunnen hier heel veel plezier uit halen. Waarom zouden ze niet mee willen racen? Binnen het kinderspeelgoed zijn op afstand bestuurbare auto’s verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn om mee te racen. Jong geleerd is oud gedaan toch? De bestuurbare auto’s zijn net zo bruikbaar voor meiden als voor jongens. De op afstand te bedienen auto’s zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren dan groen en blauw. Denk aan een rode auto of plak er leuke stickers op! En wie weet wordt jouw dochter, nichtje of buurmeisje later wel de nieuwe Maxime verstappen.

verschillende soorten bestuurbare autos

Maargoed, jongen en meisje, iedereen kan plezier halen uit lekker scheuren met de auto. De meeste op afstand bedienbare auto’s komen met een handige afstandsbediening. De afstand die hiermee overbrugd kan worden verschilt per merk, auto en versie. Daarnaast zijn er verschillende soorten auto’s. Sommige kunnen zelfs door een plas of in de modder rijden. Leuk voor een wandeling in het bos. De meeste auto’s hebben grotere wielen en vaak sterkere onderdelen. Zo kunnen ze tegen een stootje. Er zijn auto’s die met batterijen komen, oplaadbaar zijn of een verwisselbare accu hebben. Het is handig om vooraf te bedenken waar je voorkeur naar uitgaat.

Auto’s met een bepaald thema

Veel bestuurbare auto’s zijn geïnspireerd op films, series en games. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de films van Cars. Of wat dacht je van een vette transformers auto? Het is leuk om een auto te geven die in het thema is waar het kind gek op is! Een politie of leger auto kan ook voorkomen. Wie weet zelfs een miniatuur formule 1 wagen. Een opvallende kleur kan soms ook handig zijn. Zo wordt de auto sneller gezien door voorbijgangers en is het makkelijker om de auto te volgen. Een felle kleur kan hier al voor zorgen. Of pimp your own ride! Door er leuke stickers en kleuren aan toe te voegen.