Adfunding
Image default
Kinderen

Bestel de leukste cadeaus voor zwangere vrouwen in de online babywinkel

Voor veel vrouwen zijn de zwangerschap, bevalling en de eerste jaren van hun kind(eren) de meest indrukwekkende tijd in hun leven. Daarom is het extra belangrijk om jezelf, en de vrouwen in je kennissenkring, een beetje extra te verwennen tijdens deze intense periode. Dat kan met een kraamcadeau dat speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders ontwikkeld is. Het is belangrijk dat pasgeboren baby’s omgeven zijn door non-toxisch materiaal van de beste kwaliteit. Daarom verkopen ze in de online babywinkel van Ikenmijnmama veel speelgoed van hout en andere producten van natuurlijke materialen, zoals echte BIBS spenen.

Het belang van natuurlijke materialen

Pasgeboren baby’s moeten nog wennen aan alle invloeden van buiten. Hun huid, longen en vertering hebben een paar jaar nodig om weerstand te ontwikkelen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom is het belangrijk dat we ze zo min mogelijk bloot stellen aan bijvoorbeeld direct zonlicht, heftig voedsel, maar ook synthetische materialen. Het huidje van een baby is veel gelukkiger in contact met katoen dan polyester bijvoorbeeld. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het materiaal dat ze in hun mond stoppen. In de online babywinkel kun je een BIBS speen kopen die van 100% natuurrubber is gemaakt.

Koop de beste babyproducten online

In de online babywinkel wordt een uitgebreid assortiment hoogkwalitatieve producten aangeboden. Zo kun je er naast een echte BIBS speen ook kleertjes, speelgoed, wikkeldoeken, schoentjes en andere accessoires, zoals een ballenbad en een wieg kopen. Alle producten zijn gegarandeerd gemaakt van de beste kwaliteit natuurlijke materialen.

Neem gerust contact op als je vragen hebt

De online babywinkel van Ikenmijnmama is er voor jou. Hun website bevat duidelijke informatie over de producten die ze verkopen. Zo kun je er bijvoorbeeld alle verschillende soorten, modellen en maten BIBS spenen bekijken. Als je toch vragen hebt over de BIBS speen die je kan kopen, dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice, daar geven ze alle hulp die je nodig hebt.