Adfunding
Image default
Zakelijk

Hoogste tijd voor zonnepanelen

De revolutie van de zonne-energie verandert de wereld, en u kunt in de voorhoede van deze beweging zijn. Zonnepanelen zijn tegenwoordig een trend omdat particulieren en bedrijven ze op hun dak installeren om geld te besparen op de elektriciteitsrekening, die vaak hoger uitvalt door de huurkosten van bedrijfsruimte en de hoge energieprijzen in Europa
De voordelen houden daar echter niet op! Nu meer bedrijven groen gaan denken om later dure upgrades te vermijden en zichzelf duurzaam maken door hernieuwbare bronnen zoals windturbines, is het gemakkelijk genoeg om niet alleen aan ‘bedrijven’ te denken bij de vraag hoe uw bedrijf milieuvriendelijk zou moeten werken. Verdiep je eens goed in zonnepanelen, het is ook mogelijk om het dak te verhuren voor zonnepanelen en misschien liggen ze binnenkort ook wel bij jou op het dak. 

Panelen laten leggen

Hoe meer energie u verbruikt, hoe minder geld het zal kosten om uw eigen energie te produceren! Dit komt omdat grotere gebouwen veel grotere hoeveelheden energie verbruiken. Dus als een kleinere woning slechts 1 kW per maand nodig heeft, terwijl een kantoorgebouw alleen al in de koude maanden 200 KW of zelfs 10 keer zoveel nodig heeft voor verwarmingsdoeleinden – stelt u zich dan eens voor hoe duur de elektriciteitsrekeningen zouden zijn zonder zonnepanelen er bovenop? Gelukkig hoeven we ons niets meer voor te stellen, want dit hoge rendement is keer op keer bewezen door degenen die hun onderzoek hebben gedaan naar wat financieel gezien zinvol is. 

De zon, je beste vriend 

De zon is een geweldige bron voor energie, maar deze is alleen toegankelijk tijdens daglichturen. Met KiesZon zonnepanelen kunt u de lege plekken op uw dak goed benutten en genieten van schone duurzame stroom, ongeacht het tijdstip of de weersomstandigheden! Het bedrijf is gespecialiseerd in installatie sinds 2009, toen mensen voor het eerst begonnen te overwegen om groen te gaan met hun elektriciteitsbronnen thuis. Een aantal voordelen zijn: 

  • Ze hebben ontzettend veel ervaringen dat komt, doordat ze één van de eerste waren die met zonnepanelen begonnen zijn bij bedrijven.
  • Mocht je willen financieren dan wordt er een passend aanbod gedaan die goed bij jou aansluit.
  • Bij KiesZon bieden ze een opbrengstgarantie, dat wil zeggen dat je niet zomaar een paar panelen op je dak krijgt. Wel betekent het de juiste hoeveel hij zonnepanelen voor de juiste opbrengst.
  • De opbrengstgarantie moet realistisch zijn, omdat je de klanten niet zomaar iets voor kunt houden.