Adfunding
Image default
Kinderen

Eerste smartwatch kind

Smartwatches worden steeds bekender en populairder. En dat is logisch, want met een smartwatch heb je toegang tot allerlei functies en kun je koppelen aan je smartphone. Zo kun je berichten zien die er zijn gestuurd, er mee bellen en zelfs het laatste nieuws zien. Een kinder smartwatch beschikt niet over al deze functionaliteiten, maar kan voor kinderen erg leuk zijn. En ook voor de ouders is de GPS functie een geruststellende functie. Hieronder beschrijven we de belangrijkste functies van een smartwatch voor kinderen.

 

Leren klokkijken

Uiteraard is de tijd af te lezen van een kinder smartwatch. Voor kinderen die nog geen klok kunnen kijken is de kinder smartwatch het eerste horloge waar ze klok kunnen leren kijken. De tijd wordt digitaal weergegeven en is daarom snel te leren voor kinderen.

 

Stappenteller

Een smartwatch voor kinderen beschikt over een stappenteller. Dagelijks worden de stappen bijgehouden, er worden grafieken bijgehouden en vergeleken, waardoor je precies kunt zien hoeveel stappen er zijn gezet en hoeveel er nog gezet moeten worden om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

 

Alarmen instellen

Op de kinder smartwatch kunnen tot drie verschillende alarmen ingesteld worden. Stel bijvoorbeeld een tijd in om wakker te worden, wanneer het tijd is om te eten en wanneer je favoriete tv-programma begint. De kinder smartwatch zal een alarm afgeven als het tijd is.

 

SOS-knop en bellen

De SOS-knop kan ingedrukt op het moment dat het kind hulp nodig heeft. De ouders ontvangen dan een melding hiervan en kunnen besluiten om te bellen naar de smartwatch voor kinderen. Zo kunnen jullie direct contact met elkaar hebben.

 

Locatie bekijken

De kinder smartwatch heeft een ingebouwde GPS-chip die ervoor zorgt dat alle locaties worden gemeten via GPS en doorgestuurd worden naar uw online account. Zo kan de ouder altijd zien waar de het kind zich bevindt. Stel zones in om er eenvoudig achter te komen of uw kind een zone verlaat of betreedt.

https://www.spottergps.com/smartwatch-kind/