Adfunding
Image default
Beauty en verzorging

Hulpmiddelen voor mensen met mobiliteitsproblemen

Ouder worden is voor velen iets waar ze tegenop zien. De mobiliteitsproblemen nemen toe, waardoor ouderen sneller een flinke smak maken. Fietsen wordt lastiger en ook het afdrogen in de douche is lang geen pretje meer. Bukken om tussen je tenen af te kunnen drogen en een draai maken om ook je rug te drogen, zorgt vaak voor onhandige bewegingen die leiden tot een pijnlijke val. Om het leven van ouderen in de badkamer daarom te vergemakkelijken, heeft Lavicta de lichaamsdroger ontworpen en uitgevoerd. Weten wat de lichaamsdroger inhoudt en wat de voordelen ervan zijn? Lees dan snel verder!

De lichaamsdroger van Lavicta kan vergeleken worden met een gigantische föhn, die naast je haar vooral ook je lichaam droog blaast. Wil je je na een warme douchebeurt dus lekker gaan afdrogen? Dan hoef je niet langer meer een handdoek uit de kast te pakken, maar kun je vanaf nu de lichaamsdroger activeren. Druk op de knop en geniet van een warme deken van lucht, die je hele lichaam droog maakt. Draai eventueel nog even een rondje om zeker te zijn dat je helemaal afgedroogd bent en kleed je dan weer even gemakkelijk aan. Niet alleen voor ouderen is de lichaamsdroger dé uitkomst voor mobiliteitsproblemen, maar ook voor mensen in revalidatiecentra, wellnesscentra of verzorgingstehuizen is de lichaamsdroger ideaal. Ook als verzorger kun je genieten van de voordelen van de lichaamsdroger en hoef je patiënten minder begeleiding te bieden.

Zie jij ook de voordelen van de lichaamsdroger en vind jij dat de aanschaf ervan geen overbodige badkamer luxe? Neem dan eens een kijkje op de website van Lavicta en ontdek wat de lichaamsdroger allemaal voor jou kan betekenen! Heb je nog vragen over de werking of aanschaf van de body dryer? Aarzel dan niet om je vragen aan Lavicta te stellen.

https://lavicta.nl/