Adfunding
Image default
Verbouwen

Online screen bestellen voor en nadelen

Overweeg je om online een screen te bestellen? Dan zul je tegen een aantal voor en nadelen aanlopen. Daarover gaan wij het in dit blogbericht hebben! 

Een screen bestellen via het internet kent verschillende voordelen. Een van deze voordelen zijn de prijzen! Die zijn online namelijk al gauw 30% lager dan bij een lokale showroom of bouwmarkt. De prijs is dan ook een grote reden voor mensen om online een screen te kopen. 

Waarom zijn de screens prijzen online lager? 

De prijzen van screens zijn online een stuk lager doordat je zelf moet zorgen voor het opmeten en uiteindelijk ook het monteren. Deze twee punten drijven de prijzen vaak behoorlijk omhoog en hier kunnen soms verschillen door ontstaan van 20% of zelfs hoger!

Een andere reden waarom de screens prijzen online goedkoper zijn is doordat er in veel gevallen direct vanuit de fabriek wordt geleverd. Dit wil zeggen dat wanneer je een screen online koopt, de bestelling door het bedrijf nagenoeg gelijk wordt doorgestuurd naar de leverancier. 

Deze maakt vervolgens je screens op maat en zodra deze klaar zijn, worden ze naar de winkel verzonden! Eenmaal aangekomen bij de winkel is het zaak om screens zo snel mogelijk uit te leveren, simpelweg om geen grote opslagruimte nodig te hebben! 

Door deze efficiënte manier van handelen, kunnen de prijzen laag blijven en profiteert u van hoge kwaliteit voor een lage prijs! 

De kwaliteit van online bestelde screens

Natuurlijk ontstaan er soms twijfels over de kwaliteit, maar wanneer je een screen bestelt bij een goede webwinkel dan hoef je niet over de kwaliteit in te zitten. Deze is namelijk van dezelfde kwaliteit als bij een lokale showroom en van aanzienlijk hogere kwaliteit dan de screens van bouwmarkten! 

Bouwmarkten zijn zich ook gaan mengen in de markt van zonwering. Dit lijkt misschien interessant, maar de prijzen zijn zeer hoog en de kwaliteit aanzienlijk lager. Kies daarom voor een erkend zonweringbedrijf dan weet je altijd zeker dat het goed zit met de kwaliteit! 

Hoe zit het met de nadelen van online screen bestellen

Nadelen, helaas zijn die er ook! Hoewel het eigenlijk nog niet eens nadelen zijn, het gaat meer om de praktische kant. Wanneer je namelijk screens koopt via het internet, dan moet je zelf de juiste maten opmeten en uiteindelijk ook zelf voor de montage zorgen. 

Dit lijkt misschien best wel lastig, maar met YouTube en goede instructies kom je een heel eind! Daar komt nog eens bij dat de meeste zonwering webwinkels zorgen voor een doe-het-zelf pakket. 

Wij verkopen uitsluitend doe-het-zelf screens zonwering. Deze zijn grotendeels al geassembleerd, waardoor het monteren bijna plug & play genoemd zou kunnen worden. Hiermee hebben wij dan ook ons best gedaan om zelfs de nadelen van screens bestellen online om te buigen naar voordelen! 

Ben je zelf een beetje handig? Dan zou het monteren geen enkel probleem moeten zijn. Twijfel je? Dan is er vast wel iemand uit uw vriendenkring die even een handje kan helpen. Hoe dan ook, uiteindelijk bespaar je tientallen tot honderden euro’s door simpelweg je screen online te bestellen.