Adfunding
Dienstverlening

Kewodak; een betrouwbaar dakdekkersbedrijf voor uw platte dak

Wilt u uw dak werkzaamheden uitbesteden aan een dakdekkersbedrijf dat een streepje voor heeft op andere dakdekkersbedrijven? Ga dan in zee met dakdekkersbedrijf Kewodak uit Alphen aan den Rijn. Ons bedrijf bestaat namelijk al zeer lange tijd, langer dan 35 jaar. U zult begrijpen dat wij door die jarenlange ervaring zeer goed in ons vak zijn geworden.

Wij zijn dan ook specialisten in het verduurzamen, renoveren, onderhouden en repareren van platte daken. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een plat dak van nieuwbouw of van bestaande bouw en of dit particulier of zakelijk is. Wij leveren in alle gevallen het beste qua adviseren over daken, het inspecteren van daken en dakwerk.

Wij voldoen aan alle eisen met alle papieren op zak

Als bedrijf zijn wij aangesloten bij Vebidak en staan we garant voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Natuurlijk hebben wij ook de volgende certificaten en kwaliteitseisen op zak: het Dakmerk Waarborgfonds, het VCA certificaat en het KOMO-procescertificaat. Alle vakmensen die werkzaam zijn bij ons hebben alle benodigde diploma’s en certificaten op zak en hebben genoeg ervaring. En natuurlijk staat veilig werken bij ons op nummer 1. Wij werken zowel uitstekend in teamverband bij grote projecten als solo bij kleinere projecten. De onderlinge communicatie verloopt altijd goed waardoor onze samenwerking dik in orde is. Er wordt effectief en planmatig gewerkt en naar ieders wensen geluisterd.

Plat dak verduurzamen met zonnepanelen

Wilt u uw dak verduurzamen en meteen een steentje bijdragen aan het milieu? Heeft u besloten om zonnepanelen te laten plaatsen op uw platte dak? Goede keus! Zonnepanelen op plat dak komen super goed tot hun recht vanwege de open ligging ten opzichte van de zon. Platte daken zijn hierdoor dus zeer geschikt voor zonnepanelen omdat de panelen zeer veel zonuren opvangen.

Zonlicht wordt door zonnepanelen omgezet in elektriciteit. Wanneer u zonnepanelen heeft hoeft u geen gebruik te maken van energie uit steenkool of aardgas, welke schade opleveren aan het milieu. Naast het sparen van het milieu kunt u met zonnepanelen ook geld besparen. Uw energierekening gaat namelijk omlaag. Binnen 5 tot 7 jaar, met een gemiddeld rendement van 14 tot 22 procent, heeft u uw investering al terugverdiend.

https://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom pakketten verzekeren?

Zoekmachine optimalisatie bedrijf

Your Business Online zorgt voor nieuwe klanten op korte termijn