Adfunding
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaren Sint-Niklaas

Ballonvaren mag dan in ons land wat minder bekend zijn, dat wil niet zeggen dat het geen geweldige belevenis is. Weinig bedrijven denken spontaan aan ballonvaren als personeelsuitje en/of teambuilding, maar dat is jammer. Er zijn immers heel wat voordelen verbonden aan een fijne ballonvlucht en reken maar dat medewerkers deze unieke en vaak once in a lifetime ervaring weten te waarderen. De ideale manier om ze te belonen. Zelf zijn we gespecialiseerd in ballonvaart in Sint-Niklaas.

Troeven van ballonvaren

Ben je op zoek naar een personeelsuitje, dan valt ballonvaren zeker in overweging te nemen. Het is eens wat anders dan aan touwen slingeren in de Ardennen en toch zijn jij en je medewerkers in de gezonde buitenlucht. Niet alleen ga je samen aan de slag om de ballon op te tuigen, je kruipt ook met een aantal collega’s in een mand, wat zorgt voor een bijzonder gevoel van verbondenheid. Boek je je ballonvlucht bij C-Air dan ben je er bovendien zeker van dat je in de watten wordt gelegd. Zo kunnen jullie worden opgepikt en afgezet, is een hapje en een drankje in je ballonvlucht inbegrepen en krijgen alle collega’s na afloop een certificaat. Wil je nog andere activiteiten koppelen aan het ballonvaren, dan denken we bij C-Air met alle plezier met je mee. Achteraf uitgebreid dineren, nog een sportactiviteit of fietstocht? Je zegt het maar: alles is mogelijk.

 

Ballonvaart kan overal

Een ballonvaart is zeker niet de goedkoopste teamactiviteit, maar kom je met een groep, dan drukt dit alvast de kosten. Bovendien is de ervaring om samen hoog in de lucht te hangen, met enkel het geluid van de brander ronduit fantastisch. Wil je in je eigen streek en/of bijvoorbeeld over je eigen bedrijf vliegen, dan is dit meestal perfect mogelijk. Bij C-Air bieden we ballonvluchten aan in gans België en kies je zelf de regio waar je over wil vliegen.

Ballonvaren als incentive

Wil je je beste klanten belonen met een adembenemend uitje? Een ballonvaart als incentive maakt ongetwijfeld indruk. Je klanten zullen letterlijk en figuurlijk in de wolken zijn en ongetwijfeld deze geste weten te appreciëren. Heel wat ondernemers en bedrijven kiezen regelmatig het luchtruim en gaan ballonvaren met enkele klanten. Ze maken er een daguitstap van en combineren de ballonvaart met een lekker etentje of een glas drinken achteraf. Trouwens niet alleen je klanten kun je belonen met een fantastische ballonvlucht. Het kan ook dienen als incentive aan je medewerkers. Reken maar dat jouw medewerkers net dat tikkeltje harder werken als ze weten dat er een fenomenale ballonvlucht in de wacht te slepen valt.

Meer weten over ballonvaren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden die C-Air biedt en/of de prijzen kennen van een ballonvlucht, neem dan eens een kijkje op de site of neem telefonisch contact op. Ballonvaren is altijd een goed idee en vormt een garantie op een onvergetelijke dag.

https://www.cair-ballonvaart.be