Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Herenfiets

De fiets is het meest gebruikte vervoersmiddel in Nederland en wordt gebruikt door jong en oud. Fietsen is erg gezond en buiten dat ook een makkelijk vervoersmiddel. De herenfiets heeft een hoge instap en de stang maakt de fiets extra stevig. Het is van belang dat de fiets extra stevig is want mannen zijn over het algemeen zwaarder dan vrouwen. Herenfietsen hebben gemiddeld drie tot zeven versnellingen en hebben vaak een stoer uiterlijk. Herenfietsen zijn praktisch en vooral heel erg functioneel. Wanneer een man een nieuwe fiets wil aanschaffen moet hij zich afvragen wat het doel is, want er zijn veel soorten. Er zijn veel verschillende soorten herenfietsen, hierbij moet je denken aan de transportfiets, de mountainbike, de e-bike en de racefiets.De transportfiets, ook wel de stadsfiets genoemd, lijkt op de herenfiets, maar er zijn veel verschillen tussen de twee.

De transportfiets heeft namelijk een voordrager, deze is voor het transporteren van bagage. Je ziet dit soort fietsen ook vaak met een stevige houten krat. Deze transportfiets is ideaal voor het doen van boodschappen of om de zware sporttas mee te nemen naar het veld. 

De mountainbike is erg sportief en heeft een zeer stoer uiterlijk. Met deze fiets kan je lekker fietsen in de bossen, de mountainbike is namelijk gemaakt voor ruiger terrein. De racefiets lijkt op een mountainbike maar heeft geen stoer en ruig uiterlijk. Racefietsen wegen niet zo veel waardoor er vaak een hoge snelheid bereikt wordt. 

De elektrische fiets is in opkomst en is een goede oplossing voor mannen die snel en fietsend naar hun werk moeten. De E-bike is niet alleen handig voor het fietsen naar werk, maar bijvoorbeeld ook voor een fietsvakantie. Er zijn veel mooie fietsvakanties, maar er is er maar een die het mooiste is en dat is een fietsvakantie Nederland.