Adfunding
Image default
Hobby en vrije tijd

9 maanden invulboek

Wil je alle herinneringen die je meemaakt tijdens je zwangerschap op een mooie plek bewaren? Kies dan voor het 9 maanden invulboek! Hiermee kun je altijd herinneringen ophalen na je zwangerschap om erop terug te kijken als een bijzondere tijd.

 

Voor alle hoogtepunten tijdens de zwangerschap

Dit 9 maanden invulboek is ideaal om alle hoogtepunten tijdens de zwangerschap in op te slaan. Zo is er ruimte voor de eerste echo, een babyshower, foto’s van de buik die telkens groeit enz. Dit is dus een hele zeldzame herinnering voor later. 

Het grote voordeel van dit boek is dat je helemaal los kunt gaan voor wat betreft stickers, stiften en andere leuke knutselcreaties. Het is aan jou of je het heel creatief wilt inrichten of meer wat strakker houden. Het boek is van zichzelf rustig doordat je er zelf je nog je eigen creatie aan kan geven. Er is dan ook veel ruimte voor de leukste foto’s of stickers, super leuk voor als jouw kind het over een aantal jaar terug leest. Zo heeft het boek ook handige lijstje die je kunt invullen, zoals checklist of een lijstje met mogelijke namen van het kind. Daarnaast is dit boek erg stijlvol en geeft een zeer leuke toevoeging aan je zwangerschap.

 

9 maanden invulboek bij Studio ins en outs

Wil je zo’n 9 maanden invulboek? Bekijk dan eens het ruime aanbod in deze boeken op de website van studio ins en outs. Zij leveren de leukste boeken voor de zwangerschap, maar ook over de eerste jaren van je kindje. Ben je zelf niet zo’n creabea? Op de website hebben zij vaak leuke tutorials voor het inrichten van een blanco boek.