Adfunding
Image default
Cadeau

Originele kerstpakketten

Het lijkt nog ver weg maar voor u het weet is het weer zo ver: Kerstmis! Met nog een kleine drie maanden te gaan is dit hét moment om een kerstpakket voor uw werknemers uit te zoeken. Bent u er nog niet over uit of u dit jaar een kerstpakket geeft?

Met het geven van een kerstpakket geeft u uw werknemers vooral het gevoel van waardering voor de inzet van het afgelopen jaar en dat is nu precies wat de werknemer het liefst ontvangt.

Uit onderzoek van Henry Robben, Nyenrode Business Universiteit (2013) blijkt dat het gevoel van waardering voor werknemers belangrijker is dan het ontvangen van geld. Het zegt iets over de relatie tussen de werkgever en werknemer. Het geven van een kerstpakket bezorgt u meer dan alleen blije medewerkers.

Uw medewerkers worden hierdoor gemotiveerd en voelen zich meer met uw organisatie verbonden. Met name een kerstgeschenk waar aandacht aan is besteed, wordt door medewerkers goed ontvangen. Een goede reden om op zoek te gaan naar een origineel kerstpakket!

Maar wat geven we dan?

Om te voorkomen dat het kerstpakket achterin de kast of onderin de keukenla belandt, is het belangrijk om iets te geven waar u iedereen een plezier mee doet. Maar hoe doet u dat? De diversiteit onder medewerkers wordt steeds groter, waardoor het kiezen van het juiste cadeau steeds lastiger wordt.

Het online keuzegeschenk wordt daarom steeds populairder. Een concept waarbij uw medewerkers zelf hun eigen cadeau uit kunnen zoeken, waarmee u zorgt voor gegarandeerde tevredenheid.

Voordelen voor u als bedrijf

  • Traditioneel kerstpakket is een keuze mogelijkheid

  • een veelzijdig aanbod van ruim 350 kerstcadeaus medewerker kan 1 of meerdere cadeaus uitzoeken

  • een kerstpakket waarbij uw logo een prominente plek krijgt

  • het communiceren van een persoonlijke kerstboodschap

  • u bepaalt zelf de waarde (budget) van het kerstpakket (eventueel zelfs per medewerker)

  • voor de luxe Kerstpakketten en de verzending van de cadeaus (binnen Nederland) brengen wij geen extra kosten in rekening

  • een eigen account om de afname van kerstpakketten op ieder moment te volgen

  • evaluatie door middel van een enquête