Adfunding
Image default
Cadeau

Op welke manieren kun je je vijftigste verjaardag vieren?

Als je 50 jaar wordt, kun je een goede Abraham 50 jaar pop huren. Dat scheelt uiteindelijk, omdat je hem niet hoeft te kopen en er dus ook niet aan vast zit. Een Abraham 50 jaar pop huren kan al vanaf ongeveer 30 euro. Er zijn vele originele en creatieve manieren waarop je je vijftigste verjaardag kan vieren. Zo’n pop maakt het natuurlijk helemaal af, maar de aankleding en de sfeer zijn ook belangrijk op je verjaardag. Een aantal leuke manieren om je verjaardag te vieren zijn bijvoorbeeld een tuinfeest, een buurtbarbecue, een spelletjesavond of een filmavond. Zorg voor lekkere hapjes en drankjes, leuke versiering en een muziekje en dan kan jouw speciale dag van start gaan.

Wie nodig je uit?

Voordat jouw grote dag aanbreekt, is het verstandig om na te gaan wie je allemaal wil uitnodigen. Want wil je het klein houden, of wil je lekker uitpakken met de visite? In de zomer is de kans aanwezig dat er mensen op vakantie zijn op de datum waarop je jouw verjaardag wil vieren, dus dan kun je je lijstje met mensen best wat langer maken. Het is daarnaast handig om vooraf ongeveer te weten wie er allemaal komen, zodat je rekening kunt houden met de hoeveelheid inkopen die je moet doen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en hoef je niet op de dag zelf nog naar de supermarkt voor extra boodschappen. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Muziek uitkiezen

Het is gezellig om muziek te draaien op je verjaardag, maar soms is het lastig om te bepalen waar je nu precies zin in hebt. Een goede tip is om daarom een afspeellijst te maken, bijvoorbeeld op YouTube of Spotify. Ook zijn er vaak speciale feest afspeellijsten te vinden met gezellige partymuziek. Deze kun je vaak ook sorteren op genre, wat super handig is.