Adfunding
Image default
Bedrijven

Populaire diëten

In de wereld van gezondheid en welzijn is niets zo verwarrend als een dieet volgen. Natuurlijk wordt ons keer op keer verteld dat het enige dat echt werkt een dieet, geduld en lichaamsbeweging is. Toch zijn we nog steeds bereid om te luisteren en elk nieuw rage dieet te proberen in de hoop dat het degene is die alles verandert. Meestal is dat niet zo, maar om jezelf een oordeel te laten geven

Paleo dieet

Het Paleo-dieet beweert dat moderne voedingsmiddelen veel sneller zijn geëvolueerd dan ons lichaam, waardoor problemen en ziekten ontstaan. Het regime bevordert het eten van voedsel dat vroege paleolithische mensen misschien hebben gegeten. Op dit dieet kun je gras gevoerd vlees, zeevruchten, vers fruit en groenten, eieren, noten, zaden en gezonde oliën eten, waaronder kokosnoot, avocado, olijf en walnoot. Je mag geen granen, peulvruchten (inclusief pinda’s), zuivel, geraffineerde suiker, geraffineerde plantaardige oliën, aardappelen, bewerkte voedingsmiddelen of zout hebben. Je dieet zal schoner zijn en zeker minder bewerkte voedingsmiddelen bevatten, en omdat het veel eiwitten bevat, zal je langer een vol gevoel hebben. Echter, het dieet mist bepaalde voedingsstoffen, waaronder calcium en vitamine D. Bovendien kan het bijzonder moeilijk zijn voor vegetariërs, omdat bonen niet zijn toegestaan.

Weight watchers

Dit dieet, voorheen bekend als Weight Watchers, bestaat al meer dan 50 jaar, maar onderging in 2018 een grote rebranding. Dit dieet maakt gebruik van een vereenvoudigd systeem voor het tellen van calorieën, waarbij rekening wordt gehouden met uw lengte, leeftijd, gewicht en doelen.

Aan elk voedsel is een specifiek slim punt verbonden en afhankelijk van je doel krijg je een bepaald aantal punten per dag toegewezen. Hoewel er geen grote beperkingen zijn, kan het moeilijk zijn om de voedselinname en de punten die u eet bij te houden. Tegenwoordig is dit zeer makkelijk via de Weight Watchers app. Kan je dit ook wel zelf dan is het mogelijk om weight watchers te opzeggen. Je kunt gemakkelijk en snel online weight watchers opzeggen

Atkins

Atkins is al jaren trending; zelfs Kim Kardashian West is zelf een fan. Een koolhydraatarm regime dat dateert uit de jaren ’90, dit dieet moedigt je aan om magere eiwitten, goede vetten, evenals koolhydraatarme, voedingsrijke groenten en fruit aan te vullen. Bij dit dieet wordt aanbevolen de inname van koolhydraten te beperken. Een typische dag kan een omelet zijn als ontbijt, een salade met eiwitten voor de lunch en courgettepasta met magere eiwitten voor het avondeten. Jammie!

https://www.123opzeggen.nl/overig/weightwatchers/opzeggen