Adfunding
rijschool_in_heerlen
Bedrijven

Dingen die je kunt doen in Heerlen

Heerlen is geen grote stad, maar je hoeft je er zeker niet te vervelen.

Mijnmuseum

Aan de rand van Heerlen ligt het mijnmuseum, wat beslist de moeite waard is. Je kunt er aan het begin van de rondleiding een film bekijken over de Limburgse mijnhistorie. Bekijk op de eerste verdieping verschillende ruimtes met materialen en duik in de boeken op de tweede verdieping.

Thermenmuseum

Ben je geïnteresseerd in de klassieke oudheid? Dan moet je met je rijschool in Heerlen een bezoekje brengen aan het Thermenmuseum. Bekijk verschillende attributen uit de Romeinse tijd, neem deel aan een van de workshops en bekijk de restanten van de badgelegenheid. Laat vooral even je fantasie de vrije loop want het ziet er natuurlijk niet meer uit als een echt zwembad.

Bibliotheek Schunck

Behalve een bibliotheek is Schunck ook een centrum voor cultuur. Regelmatig zijn er exposities of activiteiten. Wil je gewoon een boek lezen? Dan ben je er zeker op je plek. Aan een van de tafels of in een lekker loungestoel kun je uren vooruit.

Nieuwe Nor

Poppodium Nieuwe Nor is de place to be als je van muziek houdt. Er treden regelmatig bekende maar ook minder bekende artiesten op, van smartlapzangers tot rock en hardcore. Daarnaast biedt deze poptempel een podium aan cover bands die liedjes van ABBA, Jimi Hendrix en vele anderen ten gehore brengen.

Bezoek de Brunssummerheide

Mocht je het nog niet weten: Heerlen ligt in het zuiden van Limburg, in de buurt van het heuvellandschap. Voor een wandeltocht na je lessen bij een rijschool in Heerlen ben je er dus ook op de goede plek. Vlakbij Heerlen ligt natuurgebied Brunssummerheide. Er zijn wandelroutes van verschillende afstanden. Je kunt er dus een hele dag doorbrengen, maar je kunt ook een wandeling van een uurtje maken. Er zijn ook aparte fiets- en ruiterpaden.

https://drivingcoach.nl/

Gerelateerde artikelen

Vergelijk schakelkasten en koop de beste

Accepteer professionele hulp bij schulden

Betrouwbare koerier in Roosendaal