Adfunding
Image default
Vervoer en transport

Alles over het e-step certificaat

2020 is een echt jaar van verandering in elk aspect van ons leven, met inbegrip van de manier waarop we pendelen. Elektrische steps en andere voertuigen van persoonlijke mobiliteit zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste deelnemers aan het stedelijk verkeer in de meeste van de Europese landen en vooral in Spanje.

Wil je daarom ook graag een elektrische step aanschaffen? Bekijk dan zeker de webshop nr1elektrischestep waar je tal van verschillende modellen van verschillende merken vindt.

Mensen hebben de neiging om drukke plaatsen en het openbaar vervoer te mijden als gevolg van COVID-19. Met de stijgende kosten voor het gebruik en onderhoud van een auto of motorfiets en het geleidelijk verdwijnen van de gratis parkeerzones in de steden, lijken elektrische scooters en fietsen de ideale oplossing te zijn.

Door het toenemend aantal elektrische scooters in de steden hebben de regeringen van veel Europese landen een nieuw systeem van officiële wetten, normen en documenten ontwikkeld die het verkeer van deze voertuigen regelen of zijn zij bezig dit te doen. Spanje is een van hen. Terwijl sommige landen strengere voorschriften hebben, zijn er ook landen die nog steeds geen wetten hebben. Elektrische scooters zijn echter in ons leven gekomen om te blijven en vroeg of laat zal elk land een reguleringssysteem hebben ontwikkeld. Hoewel deze van land tot land kunnen verschillen, werkt de Spaanse regering aan hun eigen optimale regelgeving die de Europese aanbevelingen weerspiegelt en kan worden gebruikt als een referentie voor gebruikers uit andere landen over wat komen gaat.

Vragen en discussies

Er zijn veel vragen, discussies en geruchten geweest over de nieuwe regelgeving voor persoonlijke mobiliteit voertuigen in Spanje. We hebben veel e-mails en telefoontjes ontvangen van klanten en distributeurs die verkeerd zijn voorgelicht en nu in angst en paniek verkeren. Er is geen reden tot paniek! De nieuwe verordening beperkt u niet in het gebruik van uw elektrische scooter, maar zorgt er alleen voor dat u deelneemt aan het verkeer op een verantwoorde, passende en gereguleerde manier die u of andere deelnemers aan het verkeer niet in gevaar brengt.

In november 2019, Joyor Electric Scooter onder andere toonaangevende merken en fabrikanten in de markt, is uitgenodigd voor een officiële bijeenkomst met de Algemene Directie van Verkeer van Spanje (DGT) in Madrid, waar de nieuwe regelgeving normen werden uitgelegd en het proces dat we zullen moeten volgen in de komende 2 jaar. Wij hebben dit artikel opgesteld om de relevante officiële informatie met u te delen en om misverstanden te voorkomen.

Een flinke toename

Zoals we al eerder hebben gezegd, is het met het toenemende aantal elektrische scooters erg belangrijk dat ze een officiële deelnemer aan het verkeer in de steden worden, samen met andere voertuigen, en dat ze goed worden geïntegreerd in het stadsverkeer. Het is van essentieel belang dat er een reglement komt dat ieders veiligheid waarborgt en dat u een duidelijke leidraad biedt om te volgen.


https://nr1elektrischestep.nl/