Adfunding
Image default
Beauty en verzorging

Wat is het voordeel van tape hairextensions

Als je graag een vollere bos haar of langer haar wilt hebben, dan zijn extension ideaal daarvoor. Er zijn een hoop soorten extensions, een daarvan is tape extensions. De tape extensions zijn zo licht dat je ze amper voelt in het haar. De tape hairextensions worden pijnloos bevestigd en hebben een optimale draagcomfort. Benieuwd naar de tape extensions? Koop dan tape extensions van Hairextensionsvoordeel. Hairextensionsvoordeel biedt een hoop opties voor jouw haar. 

Wat zijn tape extensions?

Tape extensions zorgen ervoor dat haarverlenging mogelijk is. Ook kan je de extensions nemen omdat je een vollere bos wilt. Tape extensions zijn populaire permanente extensions. Tape extensions zijn een snelle en eenvoudige manier om extensions in het haar te plakken. De tapes hebben een plakrand waardoor het aan het haar blijft vast zitten. De tape extensions worden aangebracht zonder dat je de taperand ziet zitten. Alle tape extensions zijn van echt mensenhaar gemaakt en van zeer goede kwaliteit. 

Wat is het voordeel van tape extensions

Het nemen van tape extensions kent een hoop voordelen. Een groot voordeel van de tape extensions is dat de extensions niet jouw eigen haar beschadigen. De tape voelt niet zwaar aan in het haar en dat is comfortabeler. Een ander voordeel is dat de tape extensions ook herbruikbaar zijn. Dat betekent dat wanneer jouw eigen haar gegroeid is en de tape niet meer zo hoog zit, dat je deze gemakkelijk terug omhoog kunt plaatsen, zonder dat je gelijk nieuwe hoeft aan te schaffen. Wanneer je er toch voor kiest om de extensions te verwijderen dan kan je de tape gemakkelijk los peuteren met behulp van een verwijdervloeistof tussen de tape. De tape extensions zijn ook goed geschikt voor mensen met dun en fijn haar. Het maakt dus niet uit welk haartype je hebt. Ook kun je de tape extensions zelf zetten en hoef je dus niet naar een kapper. Je plakt de extensions namelijk één centimeter van de hoofdhuid vandaan. 

Hoe verzorg je tape extensions?

De tape extensions blijven gemiddeld twee tot drie maanden zitten. Daarna kan je de tape extensions gemakkelijk opnieuw plaatsen. Het is wel belangrijk om goed voor de extensions te zorgen. Hoe beter jij voor de extensions zorgt, hoe mooier en beter ze blijven zitten. het beste is om jouw haar en de extensions te wassen onder de douche zonder dat je jouw haar in de tegenovergestelde richting wast. Verzorg het haar en de extensions altijd met een goede shampoo en conditioner om het haar zacht en glanzend te houden.