Adfunding
Image default
Banen en opleidingen

Wilt u werkboeken voor rekenen bestellen?

Bent u op zoek naar een uitgeverij die over een ruim assortiment aan lesmateriaal beschikt? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt diverse soorten oefenmateriaal aan, zoals werkboeken, op het gebied van vakken zoals, taal, verkeer, rekenen, aardrijkskunde en natuuronderwijs. Het materiaal is beschikbaar in verschillende niveaus en is verdiepend en additioneel voor leerlingen op de basisschool: van groep één tot en met groep acht. Wilt u dat leerlingen spelenderwijs en op een uitdagende manier zelfstandig leren te werken door bijvoorbeeld werkboeken voor rekenen? Dan is het lesmateriaal van Educatieve Uitgeverij Kinheim perfect. Ongeacht het niveau van de leerling: voor ieder kind biedt de uitgeverij passend lesmateriaal.

Nauwkeurig samengestelde modules

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt onder meer lesmateriaal, zoals werkboeken voor het vak rekenen aan. Deze modules zijn nauwkeurig samengesteld en behandelen diverse soorten lesstof. Van de basisvaardigheden van het rekenen tot puzzels en het berekenen van verschillende eenheden: het lesmateriaal uit deze werkboeken stelt kinderen in staat om op een leuke en uitdagende manier rekenvaardigheden onder de knie te krijgen.

Filter het assortiment

Weet u al precies naar welke module u op zoek bent? Of wilt u heel globaal het gehele aanbod bekijken? Op de website van de uitgever heeft u toegang tot het assortiment aan lesmateriaal. Zoek specifiek op een titel of selecteer een filter en vind de lesstof waar u naar op zoek bent. Van de beschikbare boeken zijn zelfs voorbeeldpagina’s beschikbaar. Zo krijgt u in een oogopslag een impressie van de inhoud van het aangewezen boek.

Ontdek direct de mogelijkheden

Wilt u direct lesmateriaal, zoals werkboeken voor rekenen bestellen? Dan kunt u ervoor kiezen een standaard proefpakket te bestellen. In dit geval ontvangt u boeken van één specifieke serie uit één uitgekozen vakgebied. Wilt u liever zelf een pakket samenstellen of losse uitgaven bestellen? Ook dit is mogelijk. Heeft u vragen of opmerking? Neem dan contact op met de medewerkers van Educatieve Uitgeverij Kinheim. Zij helpen u graag verder.

https://www.kinheim.com/