Adfunding
Image default
Banen en opleidingen

EHBO cursus

Een EHBO cursus voor €325,- per persoon, exclusief BTW
U overweegt om een EHBO cursus te gaan volgen voor uw bedrijf. Of u wilt graag dat uw werknemers dit gaan doen. In beide gevallen doet het u zeker goed om het lesprogramma van AREHBO eens te bekijken. Hier bent u namelijk aan het juiste adres voor een divers aanbod aan EHBO-opleidingen. Of het nu verplicht is of niet, het diploma komt altijd goed van pas. U kunt al een EHBO cursus voor €325,- per persoon, exclusief BTW, volgen bij deze specialist.

Wat komt er zoal aan bod tijdens een EHBO cursus van AREHBO?
Voordat u een EHBO cursus van AREHBO gaat volgen, wilt u natuurlijk wel graag weten wat er allemaal aan bod gaat komen. Uiteraard staat het verlenen van hulp in verschillende situaties centraal. Denk hierbij aan oefeningen als stilstand van de bloedsomloop, stoornissen in het bewustzijn en stoornissen van de ademhaling. U weet na het volgen van de cursus precies wat u moet doen als er wonen en bloedingen in het spel zijn en vergiftiging, oogletsel, botbreuken en ontwrichting komen ook aan bod. Al met al een erg leerzame cursus waar u levens mee kunt redden!

Een cursus over EHBO met 24 lesuren
Een EHBO cursus van AREHBO bestaat uit 24 lesuren en is goedgekeurd door het Oranje Kruis. U heeft na het volgen van de cursus ook de mogelijkheid om een herhalingscursus uit te voeren en iedere les wordt gegeven door ervaren en gemotiveerd personeel. Bekijk de beschikbare lessen online en maak vandaag nog een reservering!