Adfunding
Auto's en Motoren

Private lease

Voordelig in een nieuwe auto rijden, dat is wat private lease is. Voor een vast bedrag per maand rijd je in een nieuwe, veilige auto. Bij dit bedrag zijn bovendien pechhulp, belasting, verzekering, het vervangen van banden, reparatie en onderhoud en vervangend vervoer inbegrepen. Jij hoeft alleen maar te rijden en de auto van brandstof te voorzien en betaalt uiteraard ook je eigen verkeersboetes.

De voordelen van private lease
Steeds meer mensen kiezen voor private lease omdat ze dan elke maand precies weten hoeveel geld ze voor de auto kwijt zijn. Je bepaalt ook het bedrag per maand voor een groot deel zelf, omdat je bij xleasy.nl zelf met behulp van de Car Configurator het merk en model auto kiest en zelf bepaalt welke opties je in je nieuwe auto wenst. Heb je dat gedaan, dan zal je aanvraag door xleasy.nl in behandeling genomen worden. Gaan zij akkoord met de aanvraag, dan wordt een datum afgesproken waarop je het contract kunt ondertekenen. Vervolgens kun jij er in je gloednieuwe en veilige auto op uit.

De voordelen van private lease bij XLEasy.nl
XLEasy.nl biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere leasemaatschappijen. Zo kun je er al vanaf achttien jaar en tot op latere leeftijd leasen en hoef je geen borgsom of aanbetaling te voldoen. Bovendien communiceert XLEasy.nl op transparante en eerlijke wijze en is het flexibel als de situatie daar om vraagt. Bovendien vind je er alle mogelijke auto’s. Van Opels tot een Mitsubishi en van Volkswagen tot Peugeot, en dat in uitvoeringen die op benzine of elektriciteit rijden en uiteraard ook in de populaire hybride uitvoeringen. Bij het enorme aanbod van XLEasy.nl vind je ook altijd de voor jou perfecte auto.

 

Gerelateerde artikelen

Elektrische fiets leasen én een driewieler die elektrisch rijdt

Alles over chiptuning

In 2 dagen je theorie vrachtwagen