Adfunding
Image default
Zakelijk

Webdesign en marketing uitbesteden

Webdesign en marketing uitbesteden

Bij weCare Media kunnen we je totaal ontzorgen in het plaatje van webdesign en marketing. Een goede vindbaarheid in de zoekmachine is zeer belangrijk. Vandaag de dag kopen de meeste mensen producten en/of diensten online. Het is belangrijk dat jij hier met jouw bedrijf ook tussenkomt te staan. Sinds enkele maanden let Google de grootste zoekmachine niet alleen op de navigatie, maar ook op de snelheid van een website. Het is aan te raden om onder de 3 seconden te zitten, zodat je zo hoog mogelijk hier kunt ranken. Wij hebben een team van ijverige en ervaren webdesigners die je daarbij kunnen helpen.

Om nog beter gevonden te kunnen worden moet je website ook over zoekwoorden beschikken. Wij kunnen een zoekwoorden onderzoek doen wat precies bij jouw producten past. Het moet niet alleen matchen, maar er moet ook veel op gezocht te worden. In sommige gevallen kiezen we voor long tail zoekwoorden omdat hier een stuk minder concurrentie is. Qua omzet houd je hier namelijk vaak meer aan over, ondanks dat je niet duizenden bezoekers tegelijk bereikt. Het gaat om gericht adverteren en marketing zodat jouw bedrijfs steeds verder kan gaan groeien.

Een professionele website laten maken

Voor een Website laten maken ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij ontzorgen je hierin van A tot Z. Dit betekend dat we niet alleen de producten toevoegen, maar ook achter de schermen aan de slag gaan met de vindbaarheid. Deze zogenaamde SEO instellingen zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt in zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Daarnaast ontwerpen wij een prachtig uiterlijk voor ieder bedrijf op maat. Het moet niet alleen bij het logo passen, maar het moet ook de klanten kunnen verleiden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat hij snel presteert, want ook dit is een belangrijke ranking factor. Ook kunnen wij het optimaliseren voor conversies, zodat je meer verkopen of offerte aanvragen gaat realiseren. Na de oplevering staan wij natuurlijk ook nog voor je klaar met ons razendsnelle support team.

Online marketing uitbesteden

Ook ben je bij weCare Media aan het juiste adres voor online marketing. Wij zijn een specialist in zoekmachine optimalisatie en doen er alles aan zodat jij hoog in de zoekmachine komt te staan. Hiermee neem je een voorsprong op de concurrent, maar ook ga je zien dat je meer verkopen realiseert. Met een gedegen zoekwoordenonderzoek en contentmarketing bereiken de meeste mensen wel een of meerdere goede organische posities in de zoekmachine. Daarnaast sturen wij 1x per maand een uitgebreide rapportage op waarin je de posities en zoekwoorden kunt zien. Betrouwbaarheid en transparantie zijn 2 woorden die goed bij ons bedrijf passen.

Eventueel kunnen we je ook ontzorgen in het adverteren op het internet. Denk hierbij aan optimalisaties voor webshops zodat zij in Google Shopping komen te staan. En daarnaast zijn wij ook een expert in Google ADS de betaalde advertenties die je boven de organische resultaten ziet in de zoekmachine. Het is al vanaf €275,- mogelijk om deze campagnes uit te besteden.