Adfunding
Image default
Dienstverlening

De heerlijkste pizza’s bestelt u bij deze Italiaan in Delft

La Fontanella is al tientallen jaren een begrip. Deze Italiaan in Delft bakt namelijk de lekkerste pizza’s in een echte pizzaoven met deeg dat dezelfde dag nog gedraaid is. Daardoor geniet u uitsluitend van ingrediënten van topkwaliteit. U heeft de mogelijkheid om plaats te nemen in het sfeervolle restaurant, maar u kunt de verrukkelijke specialiteiten ook afhalen of laten bezorgen. Deze professional biedt een breed aanbod aan de heerlijkste gerechten, dus er is voor ieder wat wils en genieten is gegarandeerd.

Deze expert bakt pizza’s in een echte pizzaoven

In dit restaurant staat een authentieke pizzaoven met een laag plafond. Daardoor blijft de opstijgende warmte dicht bij de pizza en wordt die evenredig gegaard. Daarnaast zorgt de koepel ervoor dat de warmte zo lang mogelijk vastgehouden wordt. Door de hoge temperatuur van het stenen bakoppervlak, wordt de bodem ook gegaard en wordt die dun en knapperig. Het deeg voor de pizza’s wordt iedere dag vers gedraaid. Krijgt u al zin om een heerlijke pizza te bestellen?

Bij deze specialist geniet u op uw manier

U kunt bij deze Italiaan in Delft plaatsnemen in het knusse restaurant met authentieke inrichting. Dit pizzarestaurant opent in de zomer ook een bootterras, zodat u aan het water kunt genieten van de heerlijkste specialiteiten. U kunt echter ook pizza’s afhalen of laten bezorgen als u Italië in huis wilt halen. In dat geval neemt u telefonisch contact op met dit restaurant om uw bestelling door te geven.

Ervaar de smaken van Italië thuis of in dit restaurant

Heeft u trek in pizza’s of andere overheerlijke Italiaanse maaltijden? La Fontanella is een Italiaan in Delft waar u geniet van authentiek bereide gerechten. U kiest bij deze professional uit een uitgebreid menu. Daarnaast kiest u zelf of u plaats wenst te nemen in het restaurant of u de maaltijden liever thuis verorbert. Neem via de telefoon contact op met deze experts om uw tafel te reserveren of om uw bestelling door te geven.