Adfunding
2.adfunding.nl-Main-1000x1000px
Woning en Tuin

Voorkom verhuisstress

Verhuizen is niet iets wat je elke dag doet. Maar goed ook, want je moet aan veel dingen denken bij een verhuizing. Om het hele proces in goede banen te leiden is een goede voorbereiding en planning noodzakelijk. Om stress te voorkomen is het handig om van tevoren voor jezelf een checklist te maken. Hierop schrijf je alles wat je nog moet doen en waar je nog aan moet denken. Van het bestellen van verf tot het ophalen van de gordijnen. Zo heb je alles op papier staan en kun je niets meer vergeten.

Wat komt allemaal kijken bij een verhuizing?

Een verhuizing is niet alleen het omhuizen van al je spullen naar je nieuwe huis. Nee, het is veel meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan het verven, het leggen van de vloeren en de keuze meubels. Maar voordat je daaraan begint moet je weten wat voor soort verf je wil, in welke kleur, welke vloer en waar. Al die vragen moet je op tijd op een rijtje hebben om verder te kunnen. Ga je zelf verhuizen of ga je de verhuizing uitbesteden? Dat is misschien nog wel de eerste vraag die je jezelf moet stellen.

De verhuisdag zelf

De verhuisdag zelf is meestal het spannends. Is alles er op tijd en heb je alles goed geregeld? Huur voor deze dag bijvoorbeeld een busje als je de verhuizing zelf doet.

Adreswijzigingen

Je moet als je gaat verhuizen naar Haarlem ook een aantal adreswijzigingen doorgeven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld familieleden, de gemeente, huisarts, tandarts, ziektekostenverzekering en werkgever. Maar ook de sportschool en verenigingen waar je bij aangesloten zit moet je laten weten dat je gaat verhuizen naar Haarlem.

 

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-haarlem/

Gerelateerde artikelen

Kies je voor een standaard veranda of voor een op maat gemaakte veranda?

Hoe bepaalt de taxateur de waarde van een woning?

Met het matras op maat van dekbedenmatras.nl geniet jij van een heerlijke nachtrust