Adfunding
Image default
Dienstverlening

Your Business Online zorgt voor nieuwe klanten op korte termijn

Social media bureau Your Business Online heeft een groot aantal trouwe relaties en weet steeds weer nieuwe bedrijven aan zich te binden. Een voorbeeld is Eco-Soft: een toonaangevende onderneming op het gebied van chiptuning-software. Door specifieke software te installeren krijgt een auto meer souplesse en meer vermogen. Eco-Soft stelde zichzelf de vraag: hoe komen we in contact met potentiële klanten én zorgen we ervoor dat mensen direct een afspraak maken? Met behulp van het Your Business Online team ontstonden gedurende een afgebakende periode gemiddeld 35 nieuwe contactmomenten per dag. Ruim 14% hiervan, oftewel 5 mensen, maakte daadwerkelijk een afspraak. Om dit te bereiken werd Facebook marketing op een slimme manier ingezet. Adverteren op Facebook betekende dat men een advertentie te zien kreeg die gekoppeld was aan Facebook Messenger. Via een chatbot met vragen kon vervolgens direct een individuele prijsindicatie gegeven worden. Zo’n persoonlijk en scherp aanbod zorgde voor concrete afspraken. Degenen die nog twijfelden gingen vervolgens nog een paar keer mee in de advertentie-funnel. Oftewel ze werden nog een aantal keer getriggerd een afspraak te maken. Naast Facebook is YouTube ook een belangrijke speler op social media gebied. Op youtube adverteren is een slim medium om je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Succesvolle case

Dutchess of Beauty is ook een succesvolle, recente case van social media bureau Your Business Online. Met innovatieve en duurzame beautyproducten zoals een 100% veilig wimperserum probeert Dutchess of Beauty bekendheid te krijgen onder schoonheidssalons, nagelstudio’s en kapsalons. Het doel is dat Dutchess Producten daar standaard te verkrijgen zijn. Your Business Online zette een leadcampagne in waarbij in het wimperserum geïnteresseerde partijen gegevens konden invoeren. De campagne bestond uit een advertentie met registratie-mogelijkheid op zowel Instagram als Facebook. Het resultaat? Dutchess of Beauty kreeg tijdens de campagneperiode iedere dag opnieuw een compleet ingevuld formulier. Van alle ingevulde formulieren bleef uiteindelijk 32% over als nieuwe afnemer van het serum. Zowel Dutchess of Beauty als Your Business Online zijn zeer positief. Er zijn plannen om dezelfde strategie voor andere producten in te zetten.

Heb jij een eigen bedrijf en word je enthousiast van deze succesverhalen? Your Business Online is jou graag van dienst! Je kunt vandaag nog informeren naar de mogelijkheden. Mail of neem telefonisch contact op via 076-8897629.

https://www.yourbusinessonline.nl/