Adfunding
Image default
Woning en Tuin

Klussen klaar je met de afwerkmaterialen van Egaline Online

Ben je van plan om je badkamer te betegelen? Of wil je je vloer gaan egaliseren in je eigen huis? Of heb je als professional afwerkmateriaal nodig voor een bouwproject? Kwalitatieve afwerkmaterialen vind je op Egaline.online tegen een aantrekkelijke prijs. Hier vind je diverse soorten egaline, tegellijm en primer. Heb je veel materiaal nodig? Dit is bij Egaline Online geen probleem. Zij beschikken over 25.000 kg materiaal aan voorraad en de meeste producten kunnen meteen geleverd worden. Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je de deze de volgende dag al in huis. Zodat je snel aan de slag kunt met jouw klus.

Ondervloer egaliseren

Wil je je ondervloer gaan egaliseren? Egaline is een egalisatiemortel waarmee je de ondervloer vlak maakt en zorgt voor een strak eindresultaat. Op de website van Egaline.online vind je onder meer Atlas egaline. Van dit merk zijn er diverse soorten om uit te kiezen. De Atlas SMS 15 is voor een laagdikte van 1-15 mm. Dit product is te gebruiken voor parket, PVC- en gietvloeren. Bij Atlas SMS 15 is de kans op scheurvorming minimaal en heb je voor langere tijd plezier van een egale ondervloer. De Atlas SAM 100 is op gipsbasis voor een laagdikte van 5-30 mm. Dit product is geschikt voor parket, tapijt, PVC-vloeren, gietvloeren en anhydrietvloeren. Door de verwerkingstijd van 30 minuten kun je mogelijke fouten nog herstellen.

Behangen of verven

Wil je gaan behangen? Of ga je de muur een likje verf geven? Dan is een voorstrijkmiddel/primer geen overbodige luxe. Door het gebruiken van een primer zullen de afwerklagen beter hechten. Hiermee voorkom je streepvorming, afbladeren van verf, of loskomen van behang. Alvorens je gaat behangen of schilderen breng je het voorstrijkmiddel op de muur aan. Een voorstrijkmiddel is verstandig om te gebruiken bij zuigende muren en stoffige ondergronden.

https://egaline.online/