Adfunding
Image default
Bedrijven

Een niet medische echo laten maken

Je kindje bewonderen wanneer je wilt

Natuurlijk zijn er de standaard echo’s tijdens je zwangerschap, maar het is erg leuk dat je tegenwoordig tussendoor ook een niet medische echo kan laten maken. Zo krijg je de kans om jouw kindje zo vaak te bewonderen als je zelf wilt bij een verloskundigenpraktijk. Ook kan je zelf kiezen op welke manier je jouw baby wilt zien.

Wat is een niet medische echo?

Vraag jij je inmiddels af wat een niet medische echo laten maken inhoudt? Een niet medische echo wordt ook wel een pretecho genoemd. Bij een pretecho wordt er gebruik gemaakt van de echografie techniek. Dat is een techniek die gebruikmaakt van geluidsgolven. Door de echokop worden geluidsgolven afgegeven die zich door het lichaam verplaatsen en weerkaatsen. Dankzij de weerkaatsingen krijg je live beelden van jouw baby op het scherm te zien.

Soorten echo’s

Je kan zelf kiezen wat voor soort echo je wilt laten maken. Bij een pretecho kan je kiezen uit een vroege echo, 2D echo, 3D echo, 4D echo en een echo voor de geslachtsbepaling. Een vroege echo is een pretecho tussen de 7 en 12 weken zwangerschap. Een 3D of 4D echo wordt vaak tussen de 24 en 28 weken gemaakt, omdat de baby dan het mooiste in beeld is te brengen. Tijdens een 4D echo kan je de gelaatsuitdrukkingen van je baby in bewegende beelden zien, waardoor je een nóg beter beeld krijgt van hoe jouw kindje eruit komt te zien.

Echopraktijk

Wil je een echo laten maken bij een verloskundigenpraktijk in Leiderdorp? Dan is echopraktijk Liva de praktijk die je zoekt. De manier waarop zij echo’s maken is geheel veilig voor jou en je kindje. Daarnaast krijg je altijd het beeldmateriaal van de echo mee op een USB-stick, zodat je het ook thuis kan laten zien.

https://www.echopraktijkliva.nl/echo/