Adfunding
Image default
Bedrijven

Waarom iedereen een incasso advocaat moet inschakelen bij onbetaalde facturen

De voordelen van het inschakelen van een incasso advocaat

Het is voor een onderneming belangrijk dat facturen op tijd betaald worden. Het is dan ook extreem vervelend als facturen door klanten niet betaald worden. Dit kost de onderneming dan ook veel geld. Om er voor te zorgen dat onbetaalde facturen toch betaald worden, kunt u incasso Nijmegen inschakelen. Deze incasso advocaten zorgen er namelijk voor dat alle onbetaalde facturen alsnog betaald gaan worden.

Grote verschillen met een normaal incasso bureau

Het inschakelen van incasso advocaten is beter dan een normaal incassobureau. Dit laatst genoemde is namelijk zonder vereisten door iedereen op te richten. Hierdoor heeft u dus niet altijd met professionals te maken. Daarnaast zijn zij ook veel minder bevoegd dan een ervaren incasso advocaat. Incasso Nijmegen kan namelijk naast herinneringen ook aanmaningen sturen, beslagleggingen regelen en een juridische procedure starten. Dit zorgt er dan ook voor dat het slagingspercentage op het betalen van de factuur vele malen groter is dan een normaal incasso bureau. Zorgt er dan ook altijd voor dat u een juiste keuze maakt bij het inschakelen van een bedrijf dat voor u de onbetaalde facturen gaat halen.

No Cure No Pay voor het beste resultaat

Een ander groot voordeel van incasso Nijmegen is dat het met een no cure no pay regeling werkt. Dit houdt in dat u niet hoeft te betalen voor de dienst als er geen resultaat geboekt wordt. Als de factuur uiteindelijk betaald wordt, zult u een percentage of bedrag af moeten staan. Het levert u dan ook altijd alleen maar geld op. Daarnaast weet u ook zeker dat het op een goede manier gebeurd. Er zijn namelijk erg veel vereisten om een incasso advocaat te worden. Uw facturen worden dan ook direct betaald als u een goede incasso advocaat inschakelt!

https://www.onyx-advocaten.nl/