Adfunding
Image default
Bedrijven

Schakel Auxzenze in voor data security en voorkom sabotage en verstoringen

Wilt u uw bedrijfs- en persoonsgegevens beveiligen door middel van data security? Auxzenze ICT uit Zutphen zorgt ervoor dat uw gegevens beschermd worden tegen diefstal en verlies en niet in verkeerde handen kunnen vallen. Zo voorkomt u misbruik van gegevens. Door uw data veilig op te slaan kunnen virussen en technische defecten geen gevaar meer vormen.

Geen zorgen om data lekken met data beveiliging

Met data security zorgt u ervoor dat personen zonder toestemming niet kunnen inbreken op data. Ook het verliezen van gegevens door menselijke fouten valt onder data security. Voor een betere beveiliging van persoonlijke gegevens maakt Auxzenze onder meer gebruik van encryptietechnologie, het herstellen van datagegevens door een back-up en data wiping, waarbij gegevens worden overgeschreven of vernietigd. Een goede data security is verplicht in de zorg. Ook andere organisaties die gebruik maken van apps en online werkomgevingen krijgen steeds vaker te maken met digitale dreigingen en sabotage en hebben behoefte aan het goed en veilig opslaan van informatie.

Auxzenze: betrouwbare specialisten en een goed bereikbare helpdesk

Het Zutphense bedrijf Auxzenze is u graag van dienst met de meest ideale oplossingen voor uw ICT. Deze organisatie loopt voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in de sector en zorgt er graag voor dat uw ICT-processen efficiënter en veiliger verlopen. U kunt bij deze specialist niet alleen terecht voor diensten als data security, ethical hacking en social engineering, ook voor monitoring en advies bent u bij de medewerkers aan het juiste adres. Op basis van rapportages kan Auxzenze verbeteringen voorstellen op het gebied van hardware en software en op maat gemaakte oplossingen bieden.

Voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen is een goed werkend ICT-systeem essentieel. Heeft u te maken met een probleem waar u snel hulp bij nodig heeft? De helpdesk van Auxzenze heeft een uitstekende bereikbaarheid en is u graag van dienst voor ondersteuning!

https://www.auxzenze.nl/data-security/