Adfunding
Image default
Woning en Tuin

Ken jij Deens al? De populaire online woonwinkel? Wij vertellen je hoe het assortiment eruit ziet. H

De Deens collectie is onder te verdelen in:

-woonaccessoires;

-woontextiel;

-wanddecoratie;

-verlichting (zoals een House doctor lamp);

-keukenaccessoires;

-badkameraccessoires;

-meubelen (zoals een Scandinavische eettafel);

-lifestyle;

-tuin;

-kids.

Je hebt de keuze uit gerenommeerde merken als Essenza, Nordal, Bungalow, Zusss, it’s about RoMi en Urban Cotton Amsterdam. Heb je nieuwe spullen nodig voor één bepaalde kamer in je huis? Op Deens.nl kun je ook zoeken op ‘ruimte’. We geven een voorbeeld. Je hebt net de badkamer laten renoveren en zoekt een stijlvol douchegordijn. Klik linksboven op ruimtes en vervolgens – aan de linkerkant – op badkamer. Er verschijnen nu een paar categorieën waaronder douchegordijnen. Zodra je daar op geklikt hebt, verschijnt het complete aanbod gordijnen. Een label dat we in dit geval van harte aanbevelen is Ferm LIVING. De douchegordijnen die deze naam dragen, zijn gemaakt van organisch katoen met een waterafstotend laagje. Wat kleur betreft heb je onder meer de keuze uit blauw, zand en multicolor. Een douchgordijn van Ferm LIVING kun je op 30 graden wassen, maar houd rekening met een krimp van rond de 5%. Iets om rekening mee te houden voor je het ophangt!

Is het al een tijd rommelig op je thuis-werkplek. Losse papieren, bonnen, visitekaartjes, kranten en tijdschriften die rondslingeren en in de weg liggen? Twee adviezen.

  1. Allereerst raden we een magneetbord aan. Voor de kaartjes, rekeningen en andere losse paperassen. Wil je voor zo’n bord niet te veel betalen, ga dan voor een B-keuze model. Deze borden hebben kleine beschadigingen, met nadruk op klein. Denk aan een krasje, deukje of stukje lak dat ontbreekt. 
  2. De grotere rommel op je bureau kun je kwijt in een opbergmand. House Doctor levert manden per tweetal: een grote van 50 bij 40 cm en een kleine van 40 bij 35 cm. De tint zeegras past eigenlijk overal bij. De manden hebben een deksel dus je ruimt echt op! Overigens staan deze manden op Deens beschreven als wasmanden. Maar wij vinden dat je ze voor veel meer kunt gebruiken dan alleen de vuile was.

https://www.deens.nl/nl