Adfunding
Image default
Vervoer en transport

EPT certificaat binnen de kortste keren

Wanneer je je werknemers snel van een EPT certificaat wilt voorzien is dat geen probleem. Wij bieden namelijk een examenmethode waarbij al jouw werknemers binnen een uur al hun EPT certificaat in handen hebben. Hiermee bespaar je natuurlijk een hoop tijd, maar ook nog eens een boel geld. Je werknemers zijn ook nog eens minder lang bezig met het halen van hun EPT certificaat. Je spreekt hier dus van een echte win-winsituatie. Wanneer iedereen een EPT kan besturen besparen je werknemers ook nog eens tijd op het sjouwen van alle spullen in het magazijn. Dit vergroot dus ook je productiviteit in jouw bedrijf. 

Voordelen als werkgever

We hadden het net al een beetje over de voordelen voor jou als werkgever. Tijd en geld besparen is natuurlijk erg fijn. Maar wij bieden nog meer dan dat. Jouw werknemers zullen een erkend EPT certificaat ontvangen. Ze kunnen na de opleiding dus ook echt goed een EPT besturen. Daarnaast hoef je ook nog eens geen extra geld te betalen voor lesmateriaal. Het lesmateriaal zal door ons verzorgd worden. Daarnaast krijg je er ook nog eens een rapportage bij, en daar hoef je niet eens extra voor bij te leggen. Ook dat gaat weer via ons uit. Wanneer je werknemers in bezit zijn van een via ons behaalde EPT certificaat, voldoe je direct aan de eisen van de ARBO en de inspectie SZW. 

Een opleiding regelen

Al ben je enthousiast geraakt, kan je zonder al te veel moeite een offerte bij ons aanvragen. Dit gaat gemakkelijk via onze site. Hier verzoeken wij je gegevens in te vullen en het aantal cursisten door te geven. Al wil je direct contact, zijn we ook telefonisch te bereiken. Wanneer de afspraken gemaakt zijn, gaan we aan de slag om jouw werknemers van een EPT certificaat te voorzoon.