Adfunding
Image default
Verbouwen

Zoveel ben je kwijt voor een steiger huren

Wil jij weten wat de kosten steiger huren zijn, dan kan je hier een duidelijk overzicht lezen. Het huren van een steiger kent namelijk een paar factoren die de prijs beïnvloeden. Allereerst wordt er een vast tarief gerekend betreft het aantal vierkante meter dat het oppervlak is van de steiger. Op basis hiervan wordt dus een basisprijs gerekend die je dient te betalen. Ook zijn hierbij de kosten van het transport, opbouwen en de demontage inbegrepen. Verder kan je ook nog een grondzeil huren, evenals een werkgordijn. Het grote voordeel aan een steiger huren is dat je veel voordeliger uit bent dan wanneer je er een koopt.

De steiger in goede staat verzorgen

Wanneer je een steiger huurt, is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Zo is het ten alle tijden belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat op het platform. De steiger is door een monteur veilig bevestigd en biedt jou een solide werkplaats, maar het is jouw verantwoordelijkheid om hier ook goed op in te spelen. Daarnaast is het ook de bedoeling dat je goed met de steiger omgaat en ervoor zorgt dat deze weer schoon is als deze wordt opgehaald. Anders riskeer je namelijk het risico dat er nog extra kosten worden doorberekend door de geleden schade.

Kiezen uit een breed aanbod

Hier vind je een uitgebreid aanbod aan steigers, waardoor je een grote verscheidenheid aan opties hebt. Zo weet je zeker dat er altijd wel een steiger bij zit die perfect afgestemd op jouw klus is. Zo kan je voor de instapmodellen gaan die een solide platform bieden voor een klus die je thuis uit kunt voeren. Er zijn ook grotere steigers die je vooral bij werkzaamheden voor bedrijven of gemeenten in kunt zetten. Voor meerdere klussen kan je bovendien gebruik maken van een rolsteiger, zodat je deze kunt verplaatsen naar de volgende klus. Zo kan je zo mobiel mogelijk te werk gaan.