Adfunding
Verbouwen

Mogelijkheden van pallets voor tuinmeubelen

Heb je nieuwe meubels in je tuin of lounge nodig? Heb je geen zin hier veel geld aan uit te geven? Dat is goed te begrijpen. Een fatsoenlijke en kwalitatief hoogstaande lounge set kan al snel meer dan 1000 euro kosten. Dit is een flink bedrag en niet iedereen heeft dit. Wil je graag een loungeset maar beschik je op dit moment niet over dit bedrag? Geen zorgen, in deze blog geven wij jou de perfecte oplossing voor dit probleem. Wil je graag weten wat we precies bedoelen? Lees dan snel verder

  

Maak gebruik van pallets 

Pallets zijn duurzaam, stevig en sterk. Ze worden voor alles en nog wat gebruikt en zijn daardoor heel breed inzetbaar. Pallets zijn dus ook perfect om te gebruiken voor het maken van je lounge of tuinmeubels. Je kan de pallets in verschillende soorten maten aanschaffen en daardoor zijn er veel mogelijkheden in de soort tuinmeubels die je kan maken. Daarnaast is het erg makkelijk om zelf in elkaar te zetten. 

Je eigen lounge en tuin meubelen maken. 

Met de pallets maak je eenvoudig je eigen lounge en tuinmeubelen. Het enige wat je nodig hebt voor je meubels zijn: Kussens, pallets, gereedschap en eventueel een beetje verf. Gebruik pallets van hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat ze stevig genoeg zijn en zo lang mogelijk meegaan. Het gereedschap wat je nodig hebt bestaat uit: een hamer, een zaag, spijkers en eventueel een beitel. De pallets zijn eenvoudig aan elkaar vast te maken met de spijkers en met de zaag kun je eventueel zijleuningen uitzagen en daarna deze bevestigen aan de tuinmeubels. Voor de kussens raad ik je aan om naar de action te gaan en daar enkele dikke zit kussens en steunkussens aan te schaffen. Voor verf kun je het beste naar je lokale bouwmarkt gaan. Zij hebben hier veel keuze in verschillende soorten kleuren en uitstraling van de verf. 

Koop je loungeset kant en klaar 

Geen tijd om zelf een loungeset in elkaar te zetten? Of ben je bang dat je niet handig genoeg bent om een eigen pallet loungeset in elkaar te zetten? Geen probleem. De loungesets zijn ook kant en klaar beschikbaar voor een lage prijs. Het enige wat jij nog moet regelen is de kussens en voila klaar is je hoekbank. 

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-loungesets/

Gerelateerde artikelen

Hoe ziet jouw RI&E eruit?

Plafondlamp

Voor boekendozen en verhuisdozen naar verhuisdozen.store