Adfunding
Image default
Tuin en buitenleven

Vrijer zitten in uw tuin? Hedera schermen bieden privacy

Hedera schermen bieden meer privacy

U houdt van groen in uw tuin. En uiteraard weet u dat u geduld moet hebben voordat u een beetje vrij zit. Maar heeft u al eens aan hedera schermen gedacht? Met een hedera scherm kunt u hetzelfde effect bereiken als met een schutting of muur. Maar met een paar aantrekkelijke voordelen: u bereikt al sneller wat meer privacy én kijkt tegen een natuurlijke afscheiding aan.

Los of kant en klaar?

Hedera schermen kunt u zowel los als helemaal kant en klaar kopen. Daar zit natuurlijk wel een prijsverschilletje tussen, maar u bepaalt. Zorg dat u een goede kwaliteit hedera krijgt, dat zorgt al snel voor een mooie aanblik. Want zeg nou zelf: zo’n groene wand oogt toch veel mooier dan een muur, schutting of hekwerk? De kans is groot dat u sneller dan gedacht van uw tuin kunt genieten, zonder al teveel inkijk.

Klim maar omhoog, hedera

Dat zou u het liefste zeggen tegen uw nieuwe hedera haag. Maar dat gaat vandaag niet meer gebeuren. Maar reken maar dat u binnenkort al zult zien dat uw groene haag langzaam maar zeker hoger en dichter groeit. Hedera heeft handjes waarmee het zich vastgrijpt, aan een muur, aan een schutting, aan een scherm of aan gaas. Welke oplossing u ook kiest: uw tuin vergroent iedere seconde.

Het hele jaar door

Nóg een voordeel van een hedera haag is dat hedera het hele jaar door geplant kan worden. U hoeft dus niet te wachten tot bijvoorbeeld het voorjaar of najaar. Handig als u in de zomer, of juist in de winter tuinplannen heeft. Hedera is blij met regenwater, maar zeker in droge periodes nog blijer als u zelf water geeft. Het komt die prachtige groene hedera haag in uw tuin ten goede.

https://www.deplantenshop.nl