Adfunding
Image default
Tuin en buitenleven

Een tuin professional inhuren

Door een Hovenier Den Haag in te huren kun je het beste resultaat krijgen dat mogelijk is in jouw tuin. Een hovenier heeft veel ervaring met het samenstellen en aanleggen van tuinen en kan dan ook precies op maat een ontwerp voor jou tuin maken. Heb je iets in je hoofd over hoe jouw droomtuin eruit ziet dan kun je dit uiteraard delen met de hovenier zodat hij of zij hier goed rekening mee kan houden. Met een hovenier kom je er niet opeens achter als je alle plantjes hebt gekocht dat een paar planten niet goed samen kunnen worden geplaatst. Iets waar jij misschien niet had aan gedacht wordt preventief opgelost.

Welke planten combinatie is mooi

Natuurlijk passen niet alle planten even goed bij elkaar, het kan zelfs lijden tot een slechtere groei van een van de planten. Het is dus goed om je te informeren over de beste combinaties. Als je een hovenier inhuurt hoef je je hier natuurlijk druk druk om te maken, want die weten wel waar ze mee bezig zijn. Om een paar tips te noemen voor een goede combinatie: Gebruik niet al te veel kleuren 2-3 kleuren is vaak goed genoeg, anders gaat het er te overweldigend uit zien en dat ziet er ook weer niet heel mooi uit. Of kies voor een aantal groene planten met een paar fel gekleurde planten er tussen voor een mooi contrast.

Een onderhoudsvrije tuin

Natuurlijk heeft niet iedereen veel tijd om hun tuin bij te houden, daarvoor is wel een oplossing, je kunt gaan voor onderhoudsvrije planten zodat je alsnog kunt genieten van een mooie tuin zonder dat je elke zondag onderhoud moet plegen. Ook kun je beter heel je tuin vergroenen als je zo min mogelijk onderhoud wilt, een combinatie met betonnen platen is vaak de beste en mooiste combinatie voor een tuin die weinig onderhoud nodig heeft maar nog steeds mooi is. Een onderhoudsvrije tuin is ideaal voor de drukke werkende gezinnen die in hun weekend lekker in hun tuin willen zitten in plaats van nog meer werk te hebben aan hun tuin.