Adfunding
Image default
Tuin en buitenleven

Egalisee Bestratingen legt een prachtig terras voor u aan

Bent u onlangs verhuisd? Heeft u uw tuin kunnen vergroten doordat u een stuk snippergroen van de gemeente aan kon kopen? Of ligt uw huidige tuin al heel wat jaartjes en wilt u eens iets anders of is in de loop der jaren het terras wel aardig verzakt? Egalisee Bestratingen uit Breda staat tot uw dienst om een prachtig terras bij u aan te komen leggen.

Een populaire terrastegel is de keramische tegel. Laat Egalisee Bestratingen nu net specialist zijn in keramische terrastegels leggen. U zult misschien denken, een tegel is toch een tegel? Dan kan toch iedere bestrater alle tegels prima leggen? De meeste tegels worden inderdaad op dezelfde manier gelegd, maar voor het leggen van keramische tegels is net even een andere aanpak nodig.

De oorsprong van de keramische tegel ligt in de keuken en de woonkamer. Voor deze ruimtes werd de keramische tegel vroeger gebruikt. Tegenwoordig is deze tegel ook geschikt gemaakt voor buitengebruik. En voor een terras en/of tuinpad is deze tegel, met zijn mooie kleurschakeringen, werkelijk prachtig! Groot voordeel van keramische tegels is dat ze niet van vorm en kleur veranderen en ook niet glad worden na een regenbui. Ideaal dus.

Voordat keramische tegels aangelegd kunnen worden is het van groot belang dat de ondergrond perfect op lichte afschot uitgevlakt, goed verdicht en waterdoorlatend is. Dit om te voorkomen dat de aangelegde tegels los kunnen vriezen. Aangezien het in Nederland nog weleens kan vriezen is het dus belangrijk dat de keramische tegels op de juiste manier aangelegd worden.

Tuinklussen van A tot Z

Zoekt u iemand die de bestrating in Etten-Leur voor u uit handen kan nemen? Ook in Etten-Leur kunt u rekenen op de expertise van Egalisee Bestratingen. Het hoveniersbedrijf is weliswaar gevestigd in Breda maar voert niet alleen werkzaamheden in Breda uit. In de wijde omgeving van Breda is Egalisee Bestratingen te vinden voor verschillende tuinklussen. Want niet alleen voor het leggen van (sier)bestrating kunt u bij Egalisee terecht, ook voor alle andere klussen in en rondom uw tuin is Egalisee hét adres voor u!

https://www.egaliseebestratingen.nl/