Adfunding
Image default
Mode en Kleding

Populaire tassen voor mannen

Populaire tassen voor mannen

De tijd dat ‘de man’ alleen met een portemonnee in zijn kontzak de deur uit ging is al lang voorbij. De moderne man heeft bovendien meer dan één tas waar hij regelmatig gebruik van maakt. En dat is ook niet meer dan logisch in de hectiek dat een leven in de 21ste eeuw met zich meebrengt. Om alle ballen in de lucht te houden is het handig om zaken gescheiden te houden. Dat doe je met een handige, en natuurlijk stijlvolle, tas voor elke situatie. Maar welke tassen mogen echt niet ontbreken?

Back to business met de aktetas

Het klinkt een beetje als een ouderwetse tas; de aktetas. Maar niets is minder waar. Want met de aktetas bedoelen we natuurlijk de werktas, laptoptas en businessbag. En het is natuurlijk niet een tas waar alleen advocaten hun aktes in bewaren. Nee, deze tas is voor elke man die zichzelf serieus neemt, die van een klassieke stijlvolle look houdt, waarmee je succes en kracht uitstraalt. Liever een sportieve look, maar toch een aktetas? Dat kan ook gewoon. Ontwerpers van merken als Kipling en Tommy Hilfiger maken ook aktetassen die een meer casual en stoere look hebben. En je laptop? Die kan er natuurlijk ook in. Wat zeggen ze ook altijd weer? Dress for the job you want! Met een stijlvolle en zakelijke aktetas zit je dan altijd goed.

Reizen in stijl met een grote reistas

Of het nou een zakenreis is, of een welverdiende vakantie. Elke man heeft een goede, sterke reistas nodig waar hij in stijl de wereld mee over kan. Aangezien mannen doorgaans iets groter zijn dan vrouwen kunnen zij ook kiezen voor een flinke reistas, die genoeg ruimte biedt voor alle spullen. Ook reistassen zijn er in alle stijlen. Van luxe lederen exemplaren tot enorme canvas tassen waar je met gemak een half jaar mee weg kunt blijven. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een reistas met wieltjes zodat je hem eenvoudig achter je aan kunt trekken wanneer je een eind moet lopen naar de gate of je hotel. Ga je alleen voor een weekendje weg dan is een reusachtige reistas wat overdreven. Een mooie leren weekendtas is dan beter op zijn plek. Die kun je vaak ook nog als handbagage meenemen in het vliegtuig.

Voorkom een stinkende sporttas

Iedereen kent het wel. Je hebt lekker gesport, gedoucht en je vieze zweetkleding in je sporttas gestopt die je thuis in een hoek gooit en vervolgens helemaal vergeet.Tot je weer naar de sportschool of het sportveld wilt gaan en de geur je al tegemoet komt als je de tas opent. Kan gebeuren natuurlijk, maar voordat die geur uit je tas is ben je wel een paar maanden verder, als het er tenminste ooit weer uitgaat. Als je die tas dan ook nog voor andere zaken moet gebruiken heb je wel een probleem. Daarom is een sporttas een must voor de sportieve man. Wil je onaangename geurtjes in je tas voorkomen dan kies je voor een tas met een apart wasbaar vak waar je je zweterige en vieze kleding in kwijt kunt.