Adfunding
Image default
Hobby en vrije tijd

Een diamond painting in Nederland bestellen? Zoek niet verder

In Nederland worden diamond paintings steeds populairder. Dit zijn schilderijen die je zelf invult met kleine steentjes of diamantjes. Op het schilderij staat precies aangegeven welke steentjes op welke plek moeten. Hierdoor creëer je een prachtige afbeelding. Bij JobaStores vind je het grootste assortiment aan diamond painting in Nederland. Je kunt dus uit ontzettend veel verschillende afbeeldingen kiezen. Een diamond painting met dieren is bijvoorbeeld erg populair. Neem een kijkje op de website om het volledige aanbod te zien.

Volledige sets

Voor een diamond painting met dieren heb je niet alleen de plaat met de afbeelding nodig, maar ook de verschillende steentjes en tools. Bij deze webshop hoef je deze tools niet los te kopen. Deze komen vaak bijgeleverd met de set. Je ontvangt dus ook een pincet en een bakje om de steentjes in te doen. Hierdoor kun je meteen beginnen met jouw creatie. Ben je een echt fanatiek diamond painter? Dan kun je op deze webshop ook losse tools en accessoires bestellen voor gevorderden.

Leuk voor jezelf en als cadeau

Diamond painting in Nederland wordt steeds bekender. Dit is een hobby die zowel geschikt is voor volwassenen als voor kinderen. Het is namelijk erg leuk en rustgevend om te doen. Als je klaar bent heb je ook nog eens een mooie afbeelding gemaakt die je kunt inlijsten en ophangen. Een diamond painting is dus ook een leuk cadeau om te geven aan vrienden die graag creatief bezig zijn. Diamond painting is voor alle leeftijden waardoor het een perfect en uniek cadeau is.  geef bijvoorbeeld een diamond painting met dieren cadeau voor dierenvrienden.

De beste kwaliteit

Bij JobaStores kun je de beste kwaliteit diamond painting in Nederland verwachten. De diamond paintings worden namelijk in Nederland geproduceerd waardoor er een strenge kwaliteitscontrole is. Hierdoor is jouw diamond painting met bijvoorbeeld dieren ook snel geleverd. Lang wachten hoeft dus niet bij deze webshop.