Adfunding
Image default
Mode en Kleding

het perfecte portemonnee tasje voor tijdens een avondje uit

het perfecte portemonnee tasje voor tijdens een avondje uit

Voor de meeste vrouwen die met enige regelmaat zal dit ontzettend bekend in de oren klinken waar dit voor de ander wellicht een ontzettend eenvoudig tip is. Tijdens een avondje uit is het contant bij je dragen van een hand, of schoudertas natuurlijk ontzettend praktisch. Wanneer je de dansvloer wilt trotseren is het niet heel praktisch dat jij je tas steeds met je mee moet dragen en ophangen bij de garderobe is natuurlijk heel handig. Je hebt immers wel je telefoon en pasjes nodig om een drankje te kunnen halen. De perfecte oplossing zijn portemonnee tasjes. Waarom, dat vertellen wij je hieronder.

Klein

Het grootste voordeel van het gebruik van een portemonnee tasje, is dat deze ontzettend klein is, dus perfect is om met je mee te dragen tijdens een avondje stappen. Niet alleen tijdens het stappen, maar ook tijdens allerlei andere gelegenheden waar het met je meedragen van een grote tas niet handig is, is het gebruik van dergelijke tasjes een echte uitvinding. In tegenstelling tot een rains rugzak, zijn deze tasjes bij uitstek geschikt voor je telefoon en eventueel pasjes en contant geld. Je draagt hem vervolgens met de band makkelijk gekruist over je schouder en hebt zo altijd alles bij de hand.

Stijlvol

Draag jij tijdens een feest of gala een prachtige avondjurk en heb je het gevoel dat er iets ontbreekt? Denk dan eens na over het dragen van een portemonnee tasje. Ze zijn stijlvol, praktisch, maar bovenal ontzettend chique. Het dragen van zo’n tasje brengt jouw outfit naar een absoluut nieuw hoogtepunt. Een portemonnee tasje toch niet helemaal wat je zoekt, maar wil je wel een kleine tas? Dan zijn de tassen van bold banana een goed alternatief. Ze zijn klein, praktisch en verkrijgbaar is verschillende kleuren. Deze draag je, in tegenstelling tot veel andere tasjes in dit formaat eenvoudig op je rug.

Praktisch

Eén van de grootste voordelen van deze tas, is dat je deze overal mee naartoe kunt nemen. Door het formaat zijn ze bij uitstek geschikt om te dragen tijdens een avondje uit of een festival, maar ga je een eindje wandelen of fietsen en heb je geen tijd om je telefoon continu te hoeven vasthouden, dan kun je hem met het dragen van dit tasje eenvoudig meenemen zonder dat je het zelf doorhebt. Je kunt de portemonnee tasjes zowel over een schouder dragen, maar ook gekruid, zodat je zeker weet dat je hem niet verliest.