Adfunding
Image default
Industrie

Tweedehands werktuigmachines koopt u bij dé specialist

Wilt u tweedehands werktuigmachines kopen, omdat u bijvoorbeeld als professioneel houtbewerker of metaalbewerker de beste kwaliteit aan uw klanten wilt leveren? Dan neemt u het best Machinehandel Overmars in de arm. Dit vakkundige bedrijf is dé specialist in de verkoop van machines voor hout- en metaalbewerking. Denk hierbij aan onder andere:

  • Zaagmachines
  • Buigpersen
  • Verspanende machines
  • Kantbankmessen
  • Lintzaagmachines

Wanneer u een tweedehands werktuigmachine koopt, profiteert u hierna ook van plaatsing van uw machine door de monteurs van dit bedrijf. Daarbij is het mogelijk om trainingen te volgen waarbij u uitgebreid kennis krijgt van het gebruik van de machine. Mocht er onverhoopt iets mankeren, schakelt u de monteurs weer in. Zij staan voor u klaar, ook voor onderhoud.

Meer dan 50 jaar ervaring

In 1965 startte Machinehandel Overmars met een hal vol tweedehands werktuigmachines in Warder, nabij Purmerend. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf met alleen in Warder al zo’n 3.500 vierkante meter aan opslagruimte. Sinds 2005 en 2008 zijn er ook twee andere vestigingen geopend in Oosthuizen, nabij Purmerend. U bent hier dus verzekerd van kennis, expertise en uitstekende service wanneer u interesse heeft in tweedehands – maar ook nieuwe – werktuigmachines.

Bekijk de website of ga eens langs

Wilt u uw opties eens verkennen? Bekijk dan de website waar een groot deel van het aanbod aan tweedehands werktuigmachines staat. Echter, is het assortiment zo groot dat niet alles online staat. Het wisselt ook continu, waardoor u beter eens langs kunt gaan op een van de locaties van Machinehandel Overmars. Hier staan tevens de professionals klaar om u van uitstekend advies te voorzien en u te begeleiden in het ruime aanbod. Mocht u voorafgaand aan uw bezoek vragen of opmerkingen hebben, neemt u het best contact op met het team door te bellen of e-mailen. Op deze manier weet u ook direct of zij hetgeen wat u nodig heeft, op voorraad hebben.

https://www.machinehandelovermars.nl/home.html