Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Welke ventilator is het meest geschikt voor jouw woning?

Welke ventilator is het meest geschikt voor jouw woning? 

Wil je een ventilator kopen maar twijfel je nog over het juiste model voor jouw woning en wensen? Niet ieder model is even geschikt voor iedere ruimte. En ook niet ieder model heeft dezelfde specificaties als de ander. Ontdek in dit blog welke ventilator het beste past bij jouw wensen! 

Statiefventilator

Een statiefventilator of staande ventilator is misschien wel de meest bekende ventilator. De ventilator staat op hoogte waardoor de lucht ook op hoogte wordt verplaatst. Dit betekent dat je een ruimte op een hoogte van ongeveer een meter kunt verkoelen. Bovendien kan een statiefventilator vaak draaien waardoor je nog meer profijt hebt van de hoogte. Dit type ventilator is zeer geschikt voor in een grotere ruimte waar volop geleefd wordt. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer of keuken. Maar ook in de slaapkamer komt de ventilator goed van pas; hier komt de koele lucht namelijk net boven het bed uit dankzij het statief. Op die manier geniet je dus van de koele lucht als je in slaap probeert te komen. 

Bladeless ventilator 

De bladeless ventilator is de nieuwste toevoeging aan ventilatieland. Deze design uitvoeringen maken gebruik van de nieuwste technologie en hebben doorgaans een strakke en moderne uitstraling. Zoek je een ventilator die niet direct misstraat in je interieur? Overweeg dan zeker een bladeless model. Met een aanzienlijke luchtsnelheid en diverse andere specificaties zoals LED-functie en timer haal je een echte blikvanger in huis die zowel stijlvol als functioneel is.

Vloerventilator 

Een vloerventilator staat dicht bij de grond en kan doorgaans niet roteren. Het is dan ook vaak de meest simpele uitvoering van de ventilator. Toch kunnen ze heel erg handig zijn om in huis te hebben! In wat kleinere ruimtes die voor langere tijd gekoeld moeten worden bijvoorbeeld. Hier kunnen ze een echte uitkomst bieden. 

Towerventilator 

De tower- of torenventilator heeft doorgaans een vrij moderne uitstraling en kan in smalle ruimtes staan omdat deze modellen vooral verticale ruimte innemen. De towerventilator heeft geen rotorbladen zoals andere modellen dit wel hebben en neemt daarmee aanzienlijk minder ruimte in. Toch kunnen deze modellen wel degelijk veel lucht koelen dankzij de hoogte. Kortom, in kleinere ruimtes komen deze ventilatoren zeer goed van pas! 

Plafondventilator 

Zoek je een permanente oplossing voor het koelen van je woning? Dan kun je altijd overwegen een plafondventilator te plaatsen. Deze modellen vormen echt een toevoeging aan je interieur en zijn doorgaans te integreren met de verlichting waardoor je hier niet op inlevert. Plafondventilators zijn dan ook echte stijl items. In een klassiek of landelijk interieur passen ze perfect! Maar ook in een modern of industrieel interieur misstaan ze zeker niet. Zoek een uitvoering uit die past bij jouw interieurstijl en maak er een echte blikvanger van!

Welk model past in jouw interieur? 

Heb je een keuze kunnen maken? Bekijk het assortiment ventilatoren dat online beschikbaar is geniet van de vele voordelen die ventilatoren te bieden hebben! 


https://www.maxtotaal.nl/