Adfunding
Image default
Industrie

Sinterit Lisa Pro bij 3DPrinters-Store.com

Open uw deur naar de wereld van 3D printen met Lisa Pro, ons instapmodel SLS 3D printer. Deze 3D printer kopen doe je bij 3DPrinters-Store. Het is ontworpen door innovatie-gedreven ingenieurs om andere innovators te helpen een echte impact te maken. Met Lisa Pro kunt u werken aan afdrukken en testen van eindkwaliteit, onderzoeksmethoden verkennen en snel nieuwe ideeën valideren. Dit betekent dat de printer de omgeving waarin u werkt open maakt, met acht kant-en-klare materialen, en de mogelijkheid om ook uw eigen materialen uit te vinden en te gebruiken.

Een echte open innovatie machine, Lisa PRO vergemakkelijkt creativiteit door het verstrekken van de perfecte omgeving om te experimenteren, ontwerpen, en produceren op hoge snelheden. Het apparaat wordt geleverd met Sinterit’s eigen materialen en stelt u in staat om ze te mengen om uw eigen recept te creëren. Met behulp van de meest geavanceerde laag opbouw technologie beschikbaar, Lisa PRO kan afdrukken eind-kwaliteit producten in minder dan vijf uur.

Met haar open versie en 8 gemakkelijk te verwisselen materialen, is Lisa PRO het gereedschap voor vernieuwers die een echt verschil willen maken. Lisa PRO is gemaakt om lang mee te gaan. Met zijn solide constructie, top kwaliteit componenten, en state of the art software, kan het alle omstandigheden aan die je er tegenaan gooit.

De Lisa PRO SLS printer helpt u uw onderzoeksmogelijkheden te verkennen, dankzij een reeks geavanceerde functies. De compactheid maakt het flexibel om in kleine ruimtes te werken, maar toch heeft de machine een mammoet bouwvolume van 400 x 400 x 500 mm. Dit maakt hem ideaal voor het vervaardigen van gereedschappen, opspanningen en monsters.

Sinterit Lisa Pro is ontworpen om u kosteneffectief in staat te stellen om als professional het gebied van 3D printen te verkennen. Het ruime printoppervlak van 8″ x 8″ x 8″ maakt het voor u gemakkelijk om grote printopdrachten uit te voeren. Lisa’s open software betekent dat u een reeks van 32 printparameters kunt wijzigen en fine-tunen. Door deze parameters te wijzigen, kunt u gepersonaliseerde vormen bereiken en unieke eigenschappen ontdekken in uw afdrukken. Met de ingebouwde pneumatische snelwisselkop kun je gemakkelijk wisselen tussen printkoppen, terwijl het verwarmde bed het mogelijk maakt om een breed scala aan materialen te gebruiken. Voor langdurig gebruik is de printer gemaakt van een duurzame aluminium/acryl constructie, die bovendien gecombineerd is met transparante panelen om een blik in het printproces te bieden.

 

https://3dprinters-store.com/