Adfunding
Image default
Bedrijven

De luchtkwaliteit optimaliseren met een gaswasser van Mesys

Gaswasser voor het neutraliseren van verontreinigende stoffen

Bent u op zoek naar een industrieel afzuigsysteem? Mesys Industrial Air Systems uit Herwen is een expert in ontstoffings- en filtertechnieken. Dit bedrijf staat voor kleine en grote organisaties klaar met het verzorgen van op maat gemaakte installaties. Daarnaast kunnen de medewerkers advies geven over uw huidige installatie. Als u een gaswasser nodig heeft, dan kan Mesys een systeem voor u bouwen en installeren.

Verplichte installatie voor gaswassing

Mesys is u graag 7 dagen per week en 24 uur per dag van dienst met betrekking tot een optimale luchtkwaliteit. In fabrieken zijn gaswassers, die gasvormige deeltjes over laten gaan naar een vloeistof, verplicht. Met een gaswasser heeft u een emissiebeperkend systeem, dat dampen voorkomt die mens en milieu schaden. Dit ontwerp- en installatiebedrijf beschikt over deskundig personeel dat een uitstekende service biedt. Dankzij de jarenlange ervaring van de medewerkers bent u er zeker van dat uw systeem voor absorptie optimaal werkt.

Industriele afzuiging voor bulkgoedverwerkende afdelingen

Voor alle productieprocessen waarbij gassen, dampen en geuren belangrijk zijn, is Mesys dé expert die u verder kan helpen met industriele afzuiging. Of uw fabriek nu werkt met steenkool, tabak, glaswol, zand, klei, afval of andere materialen, Mesys zorgt ervoor dat uw werkplek voldoet aan alle eisen. Ook op het gebied van ontgeurende technieken is bij dit bedrijf uit Herwen alle kennis aanwezig. De systeemanalist brengt het technische proces op uw bedrijf in kaart, waarna de project engineer de vervolgstappen neemt voor de aankoop van een stofzuigsysteem dat uw milieuvergunning veiligstelt.

Dankzij de jarenlange expertise van het gedreven team kunt u met een Mesys installatie de komende jaren aan de strenge regels en wetten voldoen. De wensen van het personeel dat met het systeem moet werken staan centraal bij de ontwikkeling ervan. Heeft u interesse in een gaswasser of ander product, neem dan contact op met Mesys, dat schone lucht als handelsmerk heeft.

https://www.mesys.nl/