Adfunding
Image default
Hobby en vrije tijd

Zuid Afrika vakantie

Bij Zuid Afrika denk je misschien vooral aan safari’s en wilde dieren, maar dit mooie land heeft zoveel meer te bieden. Je vindt er indrukwekkende natuurgebieden en brede stranden, maar ook gezellige dorpen en natuurlijk Kaapstad. Een bezoek aan deze indrukwekkende stad mag zeker niet ontbreken tijdens je Zuid Afrika vakantie. Verder kun je rekenen op een hoop lekker eten en goede wijn. Bij All Over Tours kunnen we je precies vertellen waar je moet zijn voor de ultieme Zuid Afrika belevenis. Op basis van onze ervaring en jouw wensen, stellen we de ideale reis voor jou samen.

Tuinroute Zuid-Afrika

In Zuid Afrika vind je niet alleen droge gebieden, maar ook tropische gebieden met veel groen. Deze gebieden kun je goed verkennen wanneer je de Tuinroute aflegt, die loopt van het westen naar het oosten. Op deze route kom je langs prachtige natuurparken, zandstranden en leuke dorpjes. Je kunt verblijven in mooie, luxe accommodaties langs de route waar je alle bijzondere ervaringen op je in kunt laten werken. All Over Tours helpt je graag om je vakantie uit te stippelen, zodat je de tuinroute Zuid Afrika optimaal kunt ervaren.

All Over Tours

All Over Tours is in 1992 begonnen met het organiseren van reizen naar Zuid Afrika. In de loop van de jaren zijn hier vele andere prachtige bestemmingen bijgekomen. Bij All Over Tours hebben we als doel om bijzondere reizen op maat aan te bieden. Onze reizen gaan niet naar overvolle, toeristische gebieden, maar naar de pareltjes die nog maar weinig mensen ontdekt hebben. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten reizen, van een vakantie met het hele gezin tot een romantische huwelijksreis. Of je nu een avontuurlijke, actieve vakantie wilt, of juist een luxe en ontspannen vakantie, wij stellen graag jouw droomreis samen van A tot Z.

https://www.allovertours.nl