Adfunding
Image default
Groothandel

Maak gebruik van wegwerpschorten tijdens uw werkzaamheden

Werkt u in de zorg, thuiszorg of misschien wel als schoonheidsspecialiste, tatoeëerder of kapster? Tijdens dergelijke werkzaamheden is het natuurlijk belangrijk om de regels en wetgeving met betrekking tot hygiëne in acht te nemen. Niet alleen omdat dit u wordt opgedragen, maar ook voor de gezondheid en als visiteplaatje voor uw klanten of patiënten. Medische wegwerpschorten zijn daarom een ideaal product voor dergelijke beroepen. Ze waarborgen de hygiëne en zijn na een klant of patiënt weer gemakkelijk weg te gooien. Medische groothandel Van Manen Hygiëneproducten verkoopt dergelijke wegwerpschorten. Zij hebben een webshop waarop u eenvoudig een grootverpakking hiervan besteld. Zo heeft u gelijk een makkelijke voorraad, want de schorten gebruikt u immers vaker.

Deze medische groothandel biedt meer producten voor zorginstellingen aan

Niet alleen wegwerpschorten, maar deze medische groothandel biedt meer producten voor zorginstellingen en andere branches aan. Ze hebben bijvoorbeeld meerdere wegwerpproducten, zoals handschoenen, washandjes en Tena-onderleggers voor op bed. Maar ook andere producten, zoals desinfectiedoekjes, handalcohol, pleisters en vloeibare zeep zijn in deze veelzijdige webshop te verkrijgen. Elk product dat u nodig heeft, besteld u in een grootverpakking van 50 of 100 stuks. Zo heeft u een tijd geen omkijken naar het bestellen van de producten en is uw zorginstelling of andere branche altijd voorzien van de juiste producten om de hygiëne te waarborgen.

Bezoek hun webshop voor de producten die u nodig heeft

Heeft u, uw zorginstelling of andere branche dergelijke medische producten nodig om de hygiëne in de instelling te waarborgen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van deze medische groothandel. Van wegwerpschorten, desinfectiegel, washandjes en pleister, u vindt het hier allemaal. Wanneer u vragen heeft over bepaalde producten of regels omtrent hygiëne, kunt u ook altijd contact met de specialisten van deze webshop opnemen. Ze staan u graag te woord en helpen u graag verder, want hygiëne op de werkvloer is immers heel belangrijk.

https://www.shop-van-manen-hygieneproducten.com/zakelijke-markt/