Adfunding
Image default
Bedrijven

Werken op het zonnige Bonaire

Droom jij van een carrière in de zon en wil je na je werk genieten op een van de prachtige witte stranden? Dan zit je in Bonaire goed. Zodra je aankomt op Flamingo airport kijk je meteen uit over de prachtige oceaan en het geweldige eiland. Goed nieuws als je ook nog eens in de zorg werkt en altijd al een uitdaging hebt willen aangaan. Het is dan 100% zeker dat je een leuke vacature kunt vinden die op dit moment open staat in Bonaire. Via Healthz word je geholpen aan vacatures in Bonaire die bij jou passen. Lijkt het je dus wat om op Bonaire te gaan werken en echt iets bij te dragen aan de zorg daar? Lees dan vooral even verder.

 

Ziekenhuis

Als je vacatures in Bonaire gaat bekijken kun je dat via Healthz doen. Healthz heeft vacatures in Bonaire open staan in het Fundashon Mariadal ziekenhuis. Dit is een algemeen ziekenhuis met veel verschillende disciplines. Wanneer je in dit ziekenhuis aan de slag gaat zal je merken dat het ziekenhuis streeft naar verbetering, kwaliteit en veiligheid. Jij mag hier dan ook aan bijdragen. Het ziekenhuis is relatief klein, het telt namelijk maar 36 bedden. Ook zijn er nog 6 bedden beschikbaar voor de speciale zorg. Wanneer je in dit ziekenhuis gaat werken zal je ook in contact komen met het ziekenhuis in Colombia, want daar werk het Fundashon Mariadal ziekenhuis namelijk nauw mee samen.

 

Vacatures

Healthz biedt niet alleen vacatures in Bonaire aan, maar helpt je ook met de organisatie naar Bonaire toe. Zo sta je er nooit alleen voor. Er wordt dus geholpen met het vinden van een geschikte plek voor jou, maar ook wordt er geholpen met het vliegticket en het zoeken naar huisvestiging. Er is daarnaast ook een coach aanwezig op Bonaire die je kan helpen met alle vragen die je hebt over het verhuizen. Er zijn altijd meer mensen die op Bonaire gaan werken dus je bent ook nooit alleen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben je een zorgprofessional? Zoek dan niet verder en solliciteer direct bij Healthz.

https://www.healthz.eu/werken-op-bonaire/