Adfunding
Image default
Bedrijven

Wat doet een fiscaal advocatenkantoor?

Een fiscaal advocatenkantoor: wat doen die eigenlijk?

Een fiscaal advocatenkantoor helpt u met elke fiscale procedure. Ook helpt een fiscaal advocaat wanneer een conflict nog niet speelt, maar het er wel aan zit te komen. Een fiscaal advocaat zorgt er dan voor dat een proces uitblijft. Wanneer het conflict al speelt, staan ze u bij tijdens een proces.

Hulp inschakelen van een fiscaal advocaat

U schakelt dus hulp in van een fiscaal advocaat wanneer u het gevoel heeft dat er een conflict ontstaat. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het conflict al is ontstaan. Een fiscaal advocaat is gespecialiseerd in procesrechtelijke bijstand in alle instanties die te maken hebben met een conflict met de fiscus. Ze kijken met een frisse blik naar een zaak en maken een goede inschatting van de proceskansen. Ook zorgen ze voor goed overleg met de wederpartij, wanneer dit nodig is.

Verschillende deelgebieden

Een fiscaal advocatenkantoor staat u bij verschillende zaken bij. Zo zijn ze bijvoorbeeld gespecialiseerd in fiscaal controleonderzoek, een belasting-, boete- en invorderingsprocedure en cassatie. Daarnaast staan ze u ook bij tijdens conflicten rondom fraude en tuchtrecht (of om deze conflicten juist te voorkomen). Naast deze specialisaties zijn er nog veel meer specialisaties die een fiscaal advocaat kan hebben. Wanneer u bij zo’n advocatenkantoor aanklopt, is er meestal wel een advocaat die bij uw probleem past en de juiste expertise in huis heeft.

Ervaren fiscaal advocatenkantoor

Als u zoekt naar een ervaren fiscaal advocatenkantoor, adviseer ik u eens contact op te nemen met De Haas Advocaten. Dit kantoor heeft al ruim tien jaar ervaring. Ze hebben goede advocaten in dienst met veel verschillende specialiteiten, waardoor u voor ieder conflict op het gebied van fiscaal recht eigenlijk wel bij hen terecht kunt. Ze zijn gevestigd in Rotterdam, maar zijn vanwege hun brede expertise werkzaam in heel Nederland.

https://www.dehaasadvocaten.nl/